Breaking News

Το Re.Buke Lounge στηρίζει το συσσίτιο Λάρνακας


Ότι πορεία και να διαγράψει επιειρηματικά μια επιχείρηση το πιο σημαντικό επίτευγμα που μπορεί να πετύχει είναι η στήριξη της κοινωνίας και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

 

Το Re.Buke Lounge τα τελευταία 3 χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως το απόλυτο παραλιακό spot στην παραλία Μακένζυ και σίγουρα η επιτυχία του αυτή στηρίζεται τόσο σε επισκέπτες από άλλες πόλεις, αλλά κυρίως και στον κόσμο της Λάρνακας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης η επιχείρηση έχει εντάξει το συσσίτιο Λάρνακας στις ενέργειες της, με στόχο να βοηθήσει το αξιέπαινο κοινωνικό έργο που προσφέρει στη Λάρνακα εδώ και χρόνια. Η διεύθυνση του Re.Buke Lounge και το τμήμα Μάρκετινγκ (το οποίο διευθύνει η εταιρεία OtherView Marketing Solutions) παρέδωσαν στην δημιουργό του συσσίτιου κ. Στάλω Βωνιάτη επιταγή αξίας €1000 για τις άμεσες ανάγκες του κοινωνικού του έργου.

Η παράδοση της επιταγής έγινε την περασμένη Πέμπτη από την εκπρόσωπο της επιχείρησης κ. Σόφη Γιαννάκη στην υπεύθυνη του συσσιτίου κ. Στάλω Βωνιάτη.

Κατα την παράδοση ο Διευθυντής του Re.Buke Lounge κ. Ηλίας Σουλής ανέφερε: Ως επιχείρηση θεωρούμε χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες είναι αγνές, καθαρές και προσφέρουν βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Το Re.Buke Lounge θα σταθεί αρωγός στο συσσίτιο Λάρνακας και θα το στηρίζουμε στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων.

Από την πλευρά της η κ. Στάλω Βωνιάτη ανέφερε: Eυχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Re.Buke Lounge καθώς η οικονομική του στήριξη έρχεται σε μια περίοδο που πραγματικά την έχουμε ανάγκη.

Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της επιχείρησης κ. Αλέξανδρος Ηλία ανέφερε: Eμείς ως OtherView Marketing Solutions ευχαριστούμε τον πελάτη μας που χωρίς καμία σκέψη δέχθηκε να εντάξουμε το συσσίτιο Λάρνακας στις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης που έχουμε προγραμματίσει. Αυτή είναι μια από τις πολλές που θα γίνουν εντός του έτους. Το να στηρίζεις την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείσαι είναι ότι καλύτερο και η ευχαρίστηση όλων μας είναι το αίσθημα της προσφοράς.

*H επιταγή έχει εκδοθεί σε προμηθευτή του συσσιτίου καθώς πάγια πολιτική του είναι να μην λαμβάνει χρήματα και επιταγές εκδομένες στο Συσσίτιο Λάρνακας.

 

Συσσίτιο Λάρνακας: To καταφύγιο προσφοράς σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη (vid-pics)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »