Breaking News

Το Re.Buke Lounge στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας


Ότι πορεία και να διαγράψει επιχειρηματικά μια επιχείρηση το πιο σημαντικό επίτευγμα που μπορεί να πετύχει είναι η στήριξη της κοινωνίας και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

 

Το Re.Buke Lounge τα τελευταία 3 χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο κοινό ως μια ποιοτική επιλογή για έξοδο στην παραλία Μακένζυ και σίγουρα η επιτυχία του αυτή στηρίζεται τόσο σε επισκέπτες από άλλες πόλεις, αλλά κυρίως και στον κόσμο της Λάρνακας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης η επιχείρηση έχει εντάξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας  στις ενέργειες της, με στόχο να βοηθήσει το αξιέπαινο κοινωνικό έργο που προσφέρει στη Λάρνακα εδώ και χρόνια. Η διεύθυνση του Re.Buke Lounge και το τμήμα Μάρκετινγκ (το οποίο διευθύνει η εταιρεία OtherView Marketing Solutions) παρέδωσαν  την επιταγή ύψους €1000 στην Πρόεδρό της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων κ. Άντρη Ανδρέου η οποία ευχαρίστησε τη διεύθυνση του εστιατορίου εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας για τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »