Breaking News

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος φυτεύει δέντρα με τη βοήθεια σας


Φέτος, η ομάδα της Partners/Y&R σε συνεργασία με την εταιρεία Α/φοί Λανίτης, έδωσε το έναυσμα για την πραγματοποίηση μιας πρωτοβουλίας που άγγιξε τόσο τις καρδιές του κυπριακού κοινού, όσο και των εμπνευστών της. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, η ομάδα της Partners/Y&R εμπνεύστηκε μέσα από τη φροντίδα που όλοι οφείλουμε να προσφέρουμε στο περιβάλλον, να δώσει ανάσα ζωής στα δάση μας.

Με τη δημιουργία της εκστρατείας με τίτλο: ‘Μεγαλώνουμε το δάσος απ’ την πόλη μας’, απηύθυνε μια ανοικτή πρόσκληση στο κοινό να φυτέψει και να φροντίσει το δικό του δέντρο μέσω μιας online εφαρμογής στο kykkosnature.com, με την υπόσχεση ότι για κάθε ένα δέντρο που θα ‘μεγάλωνε’ online, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, θα φύτευε ένα στη θέση του, σε συνεργασία με το Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου. Η εκστρατεία υποστηρίχτηκε με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, με την τοποθέτηση υπαίθριων διαφημίσεων καθώς και με τη χρήση διαδικτυακών μέσων.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες. 2000 δέντρα φυτεύτηκαν online σε μόλις δυόμιση εβδομάδες. Η εκστρατεία κατέγραψε τεράστια επιτυχία και απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι μέσα από μια ιδέα, καλλιεργούνται οι πιο αγνές αξίες.

Η Partners/Y&R αντλεί έμπνευση από την πραγματικότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προσδώσει ουσιώδη αξία στα brands που την εμπιστεύονται με την επικοινωνία τους. Χρόνο με το χρόνο εξελίσσει συνεργασίες με ιδέες και πρωτοβουλίες που ‘μεγαλώνουν’ τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσο και το πάθος της για τη δουλειά της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »