Breaking News

Το προσωπικό και η διεύθυνση του Alchemies στέλνουν τις ευχές τους (vid)


Μπορεί το φετινό Πάσχα να μας βρίσκει για λίγο χώρια, μα θα μας ενώνει για πάντα η θύμηση του. Πάσχα αγάπης, Πάσχα ευθύνης, Πάσχα προσφοράς, Για να μπορέσουμε να ανταμώσουμε και πάλι, με όσους αγαπάμε, με όσους νοιαζόμαστε, με εσάς.

Αν κάτι διδαχτήκαμε από την κρίση αυτή, είναι η σημασία που δίναμε σ΄αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα. Ας μετατρέψουμε το Πάσχα αυτό, σε μια υπόμνηση των σπουδαίων, των σημαντικών. Την υγεία, την οικογένεια, την παρέα, τους αγαπημένους μας. Ας μετουσιώσουμε το Πάσχα αυτό σε ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, σε όσους ανιδιοτελώς πρόσφεραν στην πρώτη γραμμή. Ας εξηγήσουμε πως, όσο κι αν στιγμιαία μας χωρίζει η απόσταση άλλο τόσο, πάντα και περισσότερο, θα μας ενώνει η αλληλεγγύη και αν κάτι πάλι, έχουμε εμείς να διδάξουμε στην κρίση αυτή, είναι πως αναπόφευκτα θα τα καταφέρουμε.

Ενωμένοι, θα βγούμε νικητές. Απ’ όλους εμάς λοιπόν θερμές ευχές, το Άγιο Φως της Ανάστασης, να φωτίσει και να αναγεννήσει στις ψυχές και τις ζωές όλων μας, την αγάπη και την ελπίδα.

Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση. Καλή Αντάμωση, μη λείπει κανείς!!!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »