Breaking News

Το νέο πρόσωπο της Orthodoxou Group


Η Orthodoxou Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της ανανέωσης της παρουσίας του ομίλου και των εταιρειών που τον απαρτίζουν οι οποίες είναι η Orthodoxou Travel & Tours, η Orthodoxou Aviation, η Orthodoxou Employment και η Orthodoxou Insurance. Ως γνωστό οι εν λόγω εταιρείες ειδικεύονται αντίστοιχα στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε άτομα και οργανισμούς, την εκπροσώπηση μεγάλων αεροπορικών εταιριών, καθώς επίσης και για την εξεύρεση εξειδικευμένου προσωπικού και την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών, καταγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 25 χρόνων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Με ανανεωμένα λογότυπα για την κάθε εταιρεία τα όποια αντικατοπτρίζουν τις εν λόγω υπηρεσίες και αναβαθμισμένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Orthodoxou Group έχει σαν παράλληλο στόχο την επαναπροσέγγιση του τρόπου επικοινωνίας των υπηρεσιών της προς το ευρύ κοινό.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα εικόνα και παρουσία του ομίλου μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή θα φέρει μαζί ένα νέο αέρα με καινούριες, ανανεωμένες ιδέες οι οποίες θα συμβάλουν σημαντικά στο να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις απαιτήσεις της εποχής που διανύουμε” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Group, κ Αντώνης Ορθοδόξου.

Σειρά παίρνουν η ανανέωση των ιστοσελίδων, καθώς επίσης και των γραφείων του Group στη Λάρνακα, την Λευκωσία, το Ξυλοφάγου και το Παραλίμνι.

Το project αναμένεται να ολοκληρωθεί με το πέρας της τρέχουσας χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Ομίλου στους πιο κάτω συνδέσμους:
facebook.com/OrthodoxouGroup
facebook.com/OrthodoxouAviation
facebook.com/OrthodoxouEmployment
facebook.com/OrthodoxouInsurance

Orthodoxou Group of Companies
Orthodoxou Tower
44 United Nations Street
6042 Larnaca, Cyprus
T: 24 841 150
F: 24 841 005



Κύριες Ειδήσεις





Translate »