Breaking News

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο Σκλαβενίτη


Ποντάρει σε τιμές και εξυπηρέτηση, όχι στη διαφήμιση

Σε δυναμική είσοδο στο χώρο του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο μέσω του δικτύου υπεραγορών Carrefour στοχεύουν οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη. Όπως έχει ήδη γράψει το InBusinessNews τροχοδρομούνται οι διεργασίες για τη διαμόρφωση των καταστημάτων ώστε να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν υπό τη νέα μάρκα μέχρι τα τέλη του δεύτερου τριμήνου του 2017.

Μετά την αλλαγή των δεδομένων που έγινε και επίσημα στις 28 Φεβρουαρίου, διευθυντικά στελέχη των Υπεραγορών Σκλαβενίτη βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας για επαφές ώστε να αναπτυχθεί το νέο επιχειρηματικό μοντέλο στην Κύπρο, ενώ  στην Κύπρο βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη. Συγκεκριμένα, τα στελέχη πραγματοποίησαν συναντήσεις με αρκετούς Κύπριους προμηθευτές καθώς ο Όμιλος επιθυμεί όπως τα προϊόντα στα καταστήματα διατίθενται σε χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μάλιστα, για την επίτευξη της εν λόγω τιμολογιακής πολιτικής (everyday low prices), o Όμιλος αναμένεται να μειώσει στο ελάχιστο, χωρίς να αποκλείεται και η πλήρης κατάργηση των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και έντυπων διαφημίσεων, ενώ παράλληλα θα καταργηθεί η πρακτική της διανομής φυλλαδίων με τις προσφορές σε προϊόντα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πλάνο αλλαγής της δομής και διαρρύθμισης των χώρων εντός των καταστημάτων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη μεταφορά της κουλτούρας της οικογενειακής επιχείρησης και η σχέση που έχει αναπτύξει ο Όμιλος με τους καταναλωτές στα καταστήματα του στην Ελλάδα, στοιχείο στο οποίο βασίζεται άλλωστε και η επιτυχία των υπεραγορών Σκλαβενίτης. Για το σκοπό, θα γίνει ειδική εκπαίδευση του προσωπικού που θα στελεχώνει τις υπεραγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξυπηρέτηση πελατών που θα υιοθετηθεί στα καταστήματα αναμένεται να αλλάξει και την καταναλωτική εμπειρία των Κυπρίων, καθώς στόχος είναι να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή από το προσωπικό των υπεραγορών την ώρα που ψωνίζει.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »