Το νέο εντυπωσιακό campus της Google


Οι νέες εγκαταστάσεις του τεχνολογικού κολοσσού στο Mountain View της Καλιφόρνια

H Google ανακοίνωσε τα σχέδια για το φουτουριστικό νέο της campus σχεδόν πριν δύο χρόνια, και τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ από τότε, όπως το γεγονός ότι έλαβε το όνομα Google Charleston East και ότι θα βρίσκεται στο Mountain View της Καλιφόρνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο τεχνολογικός κολοσσός χτίζει γραφεία από το μηδέν.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

 

Τώρα η Google παρουσίασε τα ενημερωμένα σχέδια και παρακάτω σας τα παρουσιάζουμε:

H ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ
Το Charleston East θα βρίσκεται κοντά στο Googleplex, τα φημισμένα κεντρικά γραφεία της τεχνολογικής εταιρείας στο Mountain View της Καλιφόρνια.

ΕΝΑ «ΠΡΑΣΙΝΟ» CAMPUS
Κι ενώ η Google αναγκάστηκε να κόψει περίπου 160 δέντρα για την κατασκευή του νέου campus, τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την επανεφύτευση των δέντρων, αλλά και τη δημιουργία πολλών «πράσινων» χώρων.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ένας λόγος που το Google campus ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κτίρια της εταιρείας είναι ότι το Charleston East θα είναι ανοικτό για το κοινό. Στόχος του τεχνολογικού κολοσσού είναι να γίνει το campus «προορισμός για την τοπική κοινότητα».

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
Ο πρώτος όροφος θα είναι ανοιχτός για το κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα φιλοξενεί εστιατόρια και καταστήματα προσβάσιμα σε όλους.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
Δεδομένου ότι θα υπάρχουν τόσες πολλές δραστηριότητες γύρω από το κτίριο, τα γραφεία της εταιρείας θα βρίσκονται στον δεύτερο όροφο.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, το κτίριο στην κυριολεξία θα λάμπει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

O ΚΗΠΟΣ
Στην ανατολική πλευρά του campus θα βρίσκεται ένας κήπος, στον οποίο θα μπορούν οι εργαζόμενοι και τα μέλη της κοινότητας να κάνουν ένα διάλειμμα και να χαλαρώνουν.

Η ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ CAMPUS
Noτιοανατολικά του campus θα βρει κανείς μία μεγάλη πλατεία με πολλά φυτά και δέντρα, καθώς και μία…καντίνα φαγητού!

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
Το Google campus θα είναι ουσιαστικά ένα δημόσιο πάρκο για όποιον θέλει να το επισκεφθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές πρέπει να εγκρίνει τα σχέδια της εταιρείας, ενώ μόλις η Google λάβει το «πράσινο φως», το campus θα είναι έτοιμο μέσα σε 30 μήνες.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »