Breaking News

Το ανανεωμένο Debenhams ZENON σας περιμένει


Το ανακαινισμένο και ανανεωμένο πολυκατάστημα Debenhams ZENON στη Λάρνακα έγινε ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς, μόδας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών προσφέροντας μια ολοκαίνουργια εμπειρία αγορών.

Ανακαλύψτε το  νέο, μεγάλο και εντυπωσιακό Τμήμα Ομορφιάς με επώνυμες μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων  όπου το εξειδικευμένο  προσωπικό μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς.

Στον ίδιο χώρο, γνωρίστε ταυτόχρονα το Wellness lab, ένα πρωτοποριακό τμήμα αφιερωμένο στην φροντίδα όλης της οικογένειας με Φυσικά προϊόντα Ομορφιάς, Δερμοκαλλυντικά, Συμπληρώματα Διατροφής και Παιδικής Φροντίδας με συμβουλές από εγκεκριμένο Φαρμακοποιό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Και επειδή η ομορφιά συμπληρώνετε με την μόδα, βρείτε στους τέσσερις ορόφους του πολυκαταστήματος  Debenhams ZENON μπορείτε τώρα να απολαύσετε νέες, μάρκες ρουχισμού όπως που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.

Το νέο τμήμα παιχνιδιών στον τρίτο όροφο, της αγγλικής αλυσίδας Entertainer, ήρθε αποκλειστικά στα Debenhams για να προσφέρει έναν συναρπαστικό χαρούμενο κόσμο παιχνιδιών που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Ο  Όμιλος ERMES με την συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση των πολυκαταστημάτων Debenhams, επιθυμεί να σας προσφέρει  μια ολοκαίνουργια εμπειρία αγορών.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »