Breaking News

Τιμητική διάκριση στην CNP Cyprialife από το World Finance


Βραβεύθηκε ως η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Κύπρο για το 2016

Ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Κύπρο», αναδείχθηκε η CNP CYPRIALIFE στο θεσμό Global Insurance Awards 2016, από το διεθνώς καταξιωμένο οικονομικό περιοδικό World Finance. Μία διάκριση που είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών της και επιβεβαιώνει τη δυναμική ηγετική της θέση στην κυπριακή αγορά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο παγκόσμια αναγνωρισμένος θεσμός των Global Insurance Awards, αξιολογεί και βραβεύει τις εταιρείες που καινοτομούν, διαφοροποιούνται, εξελίσσονται και καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά. «Η CNP CYPRIALIFE ξεχώρισε για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, τα διαφανή και αξιόπιστα προϊόντα και τις καινοτόμες επιστημονικές μεθόδους που εφαρμόζει για την ανάλυση των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Ανδρεανή Καλλιμάχου, αναφερόμενη στη τιμητική αυτή Βράβευση, δήλωσε: «Η διάκριση της CNP CNPCYPRIALIFE  ως Καλύτερης Ασφαλιστικής Εταιρείας Ζωής στη χώρα μας, αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας που όμως, πάνω απ’ όλα, κρίνονται από τους πελάτες μας. Επιπλέον, η επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου ανήκει στους εργαζόμενους μας, ασφαλιστικούς μας συμβούλους, καθώς και στην Κυπριακή κοινωνία γενικότερα».

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »