Breaking News

Τιμήθηκαν επαναλαμβανόμενοι τουρίστες της Περιφέρειας Λάρνακας Οι φιλικοί και φιλόξενοι κάτοικοι είναι ο κυριότερος λόγος που «πάντα επιστρέφουν»


Επαναλαμβανόμενοι τουρίστες της Λάρνακας τιμήθηκαν πλαίσια του προγράμματος “Larnaka’s Loyal Friends”, από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας και το Ξενοδοχείο Lordos Beach.

 

Στα πλαίσια της τελετής τιμήθηκαν επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα οι John & Christine Morrow (17 επισκέψεις), Gregory & Carole Easterbrook (20 επισκέψεις), Demetris & Panayiota Antoniou (23 επισκέψεις), Maxwell Graham Eduard (35 επισκέψεις), η Marina Knizhinik από τη Ρωσία με 18 επισκέψεις και η Margrit Esther Schneider από την Ελβετία που επισκέφθηκε τη Λάρνακα 22 φορές.

Στα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι εν λόγω τουρίστες, ως πρώτος παράγοντας προτίμησης της Λάρνακας είναι οι φιλικοί και φιλόξενοι κάτοικοι της περιοχής. Να σημειωθεί ότι υπό αναφορά λόγος παρατίθεται διαχρονικά από όλους ανεξαιρέτως τους επαναλαμβανόμενους τουρίστες.  Άλλοι λόγοι που οι συγκεκριμένοι τουρίστες ανέφεραν ότι «πάντα επιστρέφουν» στη Λάρνακα είναι οι ασφαλείς παραλίες, η ποικιλία σημείων ενδιαφέροντος και η πολύ καλή ποιότητα του φαγητού.

Η Περιφέρεια Λάρνακας συγκαταλέγεται πρώτη σε επαναλαμβανόμενους τουρίστες ανάμεσα στις παραλιακές πόλεις σε ποσοστό 60% και η ΕΤΑΠ Λάρνακας προβάλει αυτή την πρωτιά στην καμπάνια της υπό το σλόγκαν “They Always Come Back” και με κεντρικό σύμβολο το φλαμίγκο το οποίο πάντα επιστρέφει στη Λάρνακα, όπως ακριβώς και οι ταξιδιώτες.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »