Την Κυριακή το πολυαναμενόμενο opening του Theta


Πηγή: cyprus.wiz-guide.com

Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Ιουλίου, πάμε Περβόλια, στην περιοχή του Φάρου, αφού στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το πάρτι για το επίσημο opening του Theta Mediterranean.

Όπως ήδη γράψαμε, πρόκειται για ένα εστιατόριο θαλασσινών, το οποίο αγκαλιάζει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση, μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα.

Στόχος του Theta, το οποίο είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στον φάρο των Περβολιών, σε ένα υπερυψωμένο σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα, είναι να προσφέρει ένα μενού με θαλασσινά, αλλά και κοκτέιλ και άλλα ποτά, μέσω του lounge bar του.

Το μενού, που έχει αναλάβει ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου, θα τιμά και θα αναδεικνύει τη Μεσόγειο και τις γεύσεις της σε κάθε πιάτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Theta Mediterranean έρχεται από τον όμιλο εταιριών Manitaras Group, και συγκεκριμένα μέσω της θυγατρικής Manitaras Bros Ltd, που δραστηριοποιείται ήδη στον χώρο της εστίασης, με τα πολύ δημοφιλή Alchemies και Joel στη Λάρνακα.|

Info
Τηλ. 99774433
Φάρου 1, Περβόλια, επ. Λάρνακας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »