Breaking News

Τα Public ενισχύουν το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»


Το Public σε μια λιτή εκδήλωση παρέδωσε στο Παγκύπριο Σύνδεσμο για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» τις οικονομικές εισφορές που προήλθαν από την φιλοξενία των εθελοντών του Ιδρύματος στα Public κατά την εορταστική περίοδο.

Συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα, τα Public φιλοξένησαν στα καταστήματά τους εθελοντές του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ενισχύει οικονομικά το Ίδρυμα. Τα Public πρόσφεραν τον χώρο τους στο Σύνδεσμο και οι εθελοντές του ανέλαβαν να τυλίξουν τα δώρα των επισκεπτών του καταστήματος εισπράττοντας από τους καταναλωτές συμβολικές εισφορές.

Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό ύψους €702,94 από το ντύσιμο των δώρων στις δύο ημέρες που διήρκησε η δράση στα καταστήματα Public Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» προσφέρει σημαντικότατο έργο υποστήριξης σε αυτά τα παιδιά από το 1997, εκπληρώνοντας τις ευχές τους, φέρνοντας το χαμόγελο στα χείλη τους. Τα Public στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» στήριξαν την προσπάθειά του να χαρίσει ένα χαμόγελο στα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »