Breaking News

Τα METRO ήταν Χρυσοί Χορηγοί στο Πρώτο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος


Στα πλαίσια του εταιρικού προγράμματος METRO GREEN PLAN τα METRO ήταν Χρυσοί Χορηγοί στο Πρώτο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος Λάρνακας που διοργάνωσε το Ράδιο 99FM  .

 

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα όπου και συμμετείχαν πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις, το τμήμα Αλιείας και θαλάσσιων ερευνών, το Τμήμα Δασών, διάφοροι φορείς, σχολεία αλλά και εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν στην εμπέδωση καλών πρακτικών προστασίας του περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος έγινε δεντροφύτευση στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο με τη συνεργασία του Δήμου Λάρνακας, στην οποία συμμετείχε και ομάδα προσωπικού των METRO.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις Φοινικούδες, στο περίπτερο των υπεραγορών METRO οι παρευρισκόμενοι έπαιρναν δώρο τσάντες πολλαπλής χρήσης και ενημέρωση για τη σημασία της μείωσης της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Τα METRO οραματίζονται ένα κόσμο χωρίς πλαστικό και μέσα από τις προσπάθειές τους, αλλά και την ανταπόκριση των πελατών τους, έχουν ήδη πετύχει τη μείωση της πλαστικής σακούλας κατά 90% στις υπεραγορές τους.

Μπορείτε να ανακαλύψετε το δικό σας περιβαλλοντικό προφίλ κάνοντας το quiz των METRO που έχει γίνει με την στήριξη του Τμήματος Περιβάλλοντος.

https://www.metro.com.cy/green-plan/

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »