Breaking News

Τα νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος στη Λάρνακα


Πηγή: inbusiness.com.cy

Μεταξύ άλλων, μεγάλα διεθνή brands έχουν επιλέξει τη Λάρνακα για το λανσάρισμα του πρώτου τους ξενοδοχείου στην κυπριακή αγορά, ενώ στη λίστα συγκαταλέγονται ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

Μετά το άνοιγμα του boutique hotel πολυτελείας «The Agora Hotel», στα Λεύκαρα, στο τέλος του 2022, έπειτα από τη ριζική ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου «Αγορά», αρκετοί είναι οι ξενοδοχειακοί όμιλοι που ετοιμάζονται για opening.

 

Mercure Beach Resort

Το Mercure Beach Resort Λάρνακας, το οποίο θα είναι το πρώτο Mercure ξενοδοχείο της Κύπρου, αναμένεται να λειτουργήσει κατά την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, έπειτα από συμφωνία του γαλλικού ξενοδοχειακού ομίλου Accor Group με την Solaar Hospitality.

mercure

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε απόσταση μερικών μέτρων από το πολυτελές Radisson Beach Resort Larnaca του ομίλου Quality.

mercure2

Κατά μήκος της ακτογραμμής της Βορόκλινης και στον χώρο του πρώην ξενοδοχείου Michael’s, το νέο θέρετρο διαθέτει 60 δωμάτια, σουίτες και τρεις επαύλεις, όπως επίσης εστιατόριο, μπαρ στον τελευταίο όροφο, σπα και αίθουσες συνεδριάσεων/επιχειρηματικών συναντήσεων.

mercure3

Holiday Inn Express

Το πρώτο Holiday Inn Express της Κύπρου πρόκειται να λειτουργήσει φέτος στη Λάρνακα, ως το πρώτο ρομποτικό ξενοδοχείο του νησιού με ψηφιοποιημένες υπηρεσίες, όπως αυτοματοποιημένο check-in και check-out.

holidayinn

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων και στο παράλληλο κέντρο της πόλης.

Pallas Hotel

Ένα ξενοδοχείο πόλης σε ιστορικό κτήριο του 1953, επί της Βασιλέως Ευαγόρου, πλησίον των Φοινικούδων, απέκτησε η Λάρνακα.

pallas2

Πρόκειται για το Pallas Hotel, ένα project της Nicolaides Group, με 43 δωμάτια, sky bar με θέα στην πόλη και τη θάλασσα, πισίνα, pool bar, εστιατόρια και γυμναστήριο.

pallas

Οι αναπτύξεις που δρομολογούνται

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΤΑΠ Λάρνακας, εντός του 2023 αναμένεται να αρχίσουν εργασίες για την κατασκευή ενός νέου ξενοδοχείου διεθνούς επωνυμίας, με την υπογραφή του ομίλου Quality, στην ακτογραμμή της Βορόκλινης, κοντά στην παραλία Χρυσό Ψάρι.

Την ίδια ώρα, στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου αναμένεται ακόμα ένα boutique ξενοδοχείο 60 δωματίων που θα φέρει το όνομα του πολιούχου Αγίου (St Lazarus Hotel), με θέα στην εν λόγω πλατεία.

Εξάλλου, στην Πύλα (δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας) πρόκειται να λειτουργήσουν φέτος δύο νέα ξενοδοχεία-διαμερίσματα Κατηγορίας Α.

Πρόκειται για το πρώην Stavros Hotel, το οποίο θα γίνει το δεύτερο επώνυμο απόκτημα της γνωστής αλυσίδας Best Western στη Λάρνακα και το πρώην ξενοδοχείο Aris.

Στα σκαριά βρίσκονται επίσης μεγάλου βεληνεκούς επενδύσεις από την NCH Capital. Μεταξύ άλλων, η ανάσταση του πρώην ξενοδοχείου Beau Rivage και δύο νέες υψηλού επιπέδου αναπτύξεις, το Troy Resort & Spa, στην παραλία της Πύλας και το Floating Scapes, μία μεγαλεπήβολη ανάπτυξη με ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά διαμερίσματα και επαύλεις.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »