Breaking News

Τα εστιατόρια TGI Fridays γιορτάζουν 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Κύπρο


Tα 20 χρόνια παρουσίας στο νησί, γιορτάζει φέτος η Αμερικάνικη αλυσίδα casual dining, TGI Fridays, και υπόσχεται πλούσια δώρα, γενέθλιες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τους πελάτες της και όχι μόνο.

Το εναρκτήριο λάκτισμα των εορταστικών εκδηλώσεων δόθηκε τηνΤρίτη 7 Ιουνίου 2016 με μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, άτομα της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου και φίλοι των εστιατορίων.
«Τα 20 χρόνια ζωής των εστιατορίων στην Κύπρο, σημαίνουν πολλά για μας και σίγουρα είμαστε πολύ περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία μας», ανέφερε ο κ. Κρις Χριστοδούλου, Executive Chairman των εστιατορίων στην Κύπρο. «Γι’ αυτό», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδούλου, «η επέτειος αυτή θα αφιερωθεί για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας, που με την πολύχρονη αφοσίωση τους έχουν καθιερώσει το TGI Fridays στις επιλογές τους, καθώς και την τοπική κοινωνία, την οποία έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε.»
Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, λοιπόν, τα εστιατόρια TGI Fridays θα μοιράσουν δώρα συνολικής αξίας πέραν των 120 χιλιάδων ευρώ στους πελάτες τους. Συγκεκριμένα, με κάθε λογαριασμό θα προσφέρεται ένα κερδοφόρο ξυστό κουπόνι. Όλοι θα κερδίζουν διάφορα δώρα, ενώ το μεγάλο δώρο θα είναι ένα ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη με διαμονή, στην πόλη προέλευσης της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων.
Συνεισφέροντας ταυτόχρονα στα κοινά του τόπου με την ευκαιρία των 20χρονων της, η αλυσίδα θα προσφέρει €0.20 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου από κάθε ξυστό κουπόνι που θα δίνεται, χωρίς καμία επιβάρυνση από τον πελάτη.
Τα εστιατόρια TGI Fridays υπόσχονται πολλές εορταστικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια της 20ής επετείου τους, με μεγάλες καλοκαιρινές εκδηλώσεις γεμάτες διασκέδαση, μουσική, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα.
Γνωστό πια στην Κύπρο στην κατηγορία “casual dining”, το πρώτο TGI Fridays στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του πριν 51 χρόνια, στη Νέα Υόρκη από τον Νεουρκέζο Alan Stillman. Έγινε το hot-spot της πόλης σε μια μόνο βδομάδα ενώ σήμερα απαριθμεί εστιατόρια σε περισσότερες από 60 χώρες.
Με λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές και μοναδικά κοκτέιλ, το TGI Fridays έχει καθιερωθεί στις επιλογές μας είτε ως προορισμός για όλη την οικογένεια είτε ως στέκι για καλό φαγητό και ποτό με φίλους, έχοντας πάντα ως φιλοσοφία το trendy, happy και casual.

– See more at: http://www.philenews.com/el-gr/oikonomia-epicheiriseis/156/318194/ta-estiatoria-tgi-fridays-giortazoun-20-chronia-epitychous-parousias-stin-kypro#sthash.blgko80w.dpuf



Κύριες Ειδήσεις





Translate »