Breaking News

«Τίμιος Σταυρός»: Eπιβράβευσε τη σπουδαιότητα της ακαδημαϊκής αριστείας με τη χορηγία χρηματικού βραβείου προς την κα Νίκολα Μπέντλεϋ


Το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» μέλος τού ομίλου Quality Group επιβράβευσε τη σπουδαιότητα της ακαδημαϊκής αριστείας με τη χορηγία χρηματικού βραβείου που απονεμήθηκε από τον κ. Μάρκο Χριστοδουλίδη, Γενικό Διευθυντή του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» προς την κα Νίκολα Μπέντλεϋ, πρωτεύσασα απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου, κατά τη 16η τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

 

Η κα Νίκολα Μπέντλεϋ σε ευχαριστήριο μήνυμα για τη βράβευση της, ανέφερε μεταξύ άλλων «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για το βραβείο αριστείας που μου απονεμήθηκε εκ μέρους του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός». Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να λαμβάνω αυτό το βραβείο, το οποίο συμβολίζει την αναγνώριση της προσπάθειας μου και των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων μου. Η επιβράβευση αυτή με ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο να συνεχίσω να αφοσιώνομαι στην εκπαίδευση και την υγεία και να συνεισφέρω με κάθε δυνατό τρόπο στη κοινωνία μας! Θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση και πάθος στον τομέα της Υγείας, πάντα με στόχο την βελτίωση και προαγωγή της υγείας στην κοινότητά μας. Με το βραβείο αυτό, μου δίνετε κίνητρο να συνεχίσω τις σπουδές μου στον κλάδο Διοίκησης Μονάδων Υγείας και σε διδακτορικό επίπεδο».

 

Η επιβράβευση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» που έχει εδραιωθεί στους πρωτοπόρους της υγειονομικής φροντίδας στη Λάρνακα. Η απόφασή του νοσοκομείου να ενισχύσει την ακαδημαϊκή κοινότητα και αριστεία, εκφράζει τη δέσμευσή του προς την ποιότητα στην υγειονομική περίθαλψη, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους νέους επαγγελματίες υγείας να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να ξεπερνούν τα όρια της αριστείας. Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ υγειονομικών ιδρυμάτων και ακαδημαϊκών φορέων για την προώθηση της εκπαίδευσης και της ακαδημαϊκής αριστείας στον τόπο μας.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »