Breaking News

Συνολικά 740.000 επιβάτες μετέφερε η Cobalt σε 16 μήνες


Σε λιγότερο από 16 μήνες λειτουργίας η αεροπορική εταιρεία Cobalt μετέφερε συνολικά 740.000 επιβάτες και πώλησε 790.000 εισιτήρια δήλωσε ο Νίκος Πέτρου, Διευθυντής Επιχειρήσεων Εδάφους της εταιρείας, ο οποίος μιλούσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λάρνακα.
Ανακοίνωση της Cobalt αναφέρει ότι ο κ. Πέτρου, είπε επίσης, ότι «σήμερα, η Cobalt, πουλά περίπου 2500 εισιτήρια ημερησίως, διαθέτει στόλο 6 αεροσκαφών και πετά σε 17 δημοφιλείς προορισμούς».

Πρόσθεσε ότι «με βάση το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, θα αρχίσει σύντομα να πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε μακρινούς προορισμούς όπως είναι η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Ινδία, οι ΗΠΑ και η Αφρική».

Η Cobalt, όπως είπε ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Εδάφους της εταιρείας, διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και με τεχνογνωσία ανθρώπινο δυναμικό (252 άτομα) το οποίο προσφέρει στο επιβατικό κοινό υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ανέφερε, επίσης, ότι η Cobalt, «κατάφερε σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους να αποτελεί πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας λαμβάνοντας την πιστοποίηση  ΙΟSA από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών ΙΑΤΑ».

«Στόχος της εταιρείας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, ήταν να συμβάλει στην ανάδειξη της Κύπρου σε αεροπορικό περιφερειακό κόμβο, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη», είπε, κλείνοντας, ο κ. Πέτρου.

Πηγή: sigmalive.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »