ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ…ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ – Ακολουθήστε το παράδειγμα του Hotel Opera


Με ένα μάυρο πανό με την αναγραφή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ…ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του Hotel Opera να εκφράσει την απόγνωση του σε σχέση με τα όσα βιώνει ως επιχείρηση τους τελευταίους 9 μήνες.

Η ιστοσελιδα μας επικοινώνησε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου θέλοντας να έχει μια εικόνα για τις συνθήκες που επικρατούν οι οποίες οδήγησαν τον ιδικτήτη να κρεμάσει το συγκεκριμένο πανό στην πλατεία Αγίου Λάζάρου.  Ο κος Ζαννέττος μας ανέφερε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν επιχείρηση από το Μάρτιο και μετά είναι τραγική, ενώ μας τόνισε ότι το κράτος και η πολιτεία είναι απούσα. 

Σε ερώτηση μας κατα πόσο το κράτος στήριξε μέσα από τα σχέδια ο κος Ζαννέττος μας ανέφερε ότι ως επιχείρηση λάβαμε €3000 μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και αυτό ήταν. Αντιλαμβάνεστε ότι με το χαμηλό εώς και ανύπαρκτο τουριστικό ρεύμα το καλοκαίρι επιχείρήσεις σαν τις δικές μας δούλεψαν πάνω στη ζημιά τους. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε λάβει καμία άλλη βοήθεια μέχρι στιγμής από το κράτος. 

Ο κος Ζαννέττος μας ανέφερε ότι το πανό είναι ο μόνος τρόπος να εκφράσει την αγανάκτηση του αφού βάσει διατάγματος έχουν απαγορευθεί οι διαδηλώσεις/διαμαρτυρίες.

 

Η σελίδα μας συγχαίρει την κίνηση του Hotel Opera και καλεί όλους τους επιχειρηματίες της πόλης να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους με παρόμοιο τρόπο, κάτι που έχει γίνει οργανωμένα από τις επιχειρήσεις εστίασης της Λεμεσού.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »