Breaking News

Στο προεδρικό ο επιχειρηματίας Λούης Δημητρίου μαζί με επενδυτική ομάδα από το Λίβανο


Tης Νίκης Μιχαήλ

Μια ημέρα μετά τις εκλογές ο επιχειρηματίας της πόλης μας Λούης Δημητρίου, μετέβη με επενδυτική ομάδα από το Λίβανο στο προεδρικό όπου είχαν συνάντηση γνωριμίας με τον ΠτΔ κ. Νίκο Αναστασιάδη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Λιβανέζοι επενδυτές θέλουν να επενδύσουν στο νησί μας και στην πόλη μας με μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της υγείας και με τη μεσολάβηση του κ. Δημητρίου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κ. Αναστασιάδη, όπου είχαν την ευκαιρία να τον συγχαρούν για την επανεκλογή του αλλά και να του εκφράσουν τη θέληση τους για να επενδύσουν στον τόπο μας.

 

 

Η δημοσιογράφος της σελίδας μας, Νίκη Μιχαήλ επικοινώνησε με τον κ. Δημητρίου ο οποίος ανέφερε στη σελίδα μας ” Τη Δευτέρα είχαμε την χαρά μετά την επανεκλογή του κ. Αναστασιάδη να μας δεχθεί  στο γραφείο του μαζί με ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο νησί μας και στην πόλη μας. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η εμπιστοσύνη που έχουν προς τον Πρόεδρο μας ξένοι επενδυτές και μέσα από την συζήτηση που είχε μαζί τους διαφαίνεται η θέληση τούς να επενδύσουν στο νησί μας. Είναι σημαντικό οι τοπικοί οικονομικοί παράγοντες της πόλης να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας για έλευση επενδυτών. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Λάρνακα μπορεί τα επόμενα χρόνια να ανέβει επίπεδο φτάνει η ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τον κ. Βύρα, ο οποίος επιτελεί πολύ καλό έργο μέχρι στιγμής να συνεργαστούν στενά για το καλό της πόλης μας.   

Eπιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
Δημοσιογράφος



Κύριες Ειδήσεις





Translate »