Breaking News

Στην Thomas Cook το 42% του brand Aldiana


Επεκτείνει τη στρατηγική του ο διεθνής ταξιδιωτικός πράκτορας Thomas Cook και μέσα στα πλαίσια αυτά ανακοίνωσε μεγάλης κλίμακας συνεργασία με την LMEY Investments, ελβετική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Στόχος της εν λόγω συνεργασίας είναι η βελτίωση και ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων που διαθέτει η Thomas Cook.

Με βάση τη συμφωνία συνεργασίας η Thomas Cook εξαγόρασε από την LMEY το 42% της Aldiana, ένα premium club και διοργανωτή ταξιδιών με έδρα την Γερμανία. Η Aldiana λειτουργεί σήμερα οκτώ club resorts σε Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο, Τυνησία και Αυστρία, ενώ στα πλάνα της βρίσκονται και το άνοιγμα ακόμη τεσσάρων resorts τα προσεχή δύο χρόνια. Τα εν λόγω resorts θα προστεθούν στα ήδη έξι υπάρχοντα εμπορικά σήματα ξενοδοχείων της Thomas Cook, επεκτείνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της.

Επιπλέον, οι Thomas Cook και LMEY θα δημιουργήσουν μια κοινή πλατφόρμα επενδύσεων ξενοδοχείων, συνεισφέροντας τουλάχιστον πέντε ιδιόκτητα και άμεσα διαχειριζόμενα ακίνητα ξενοδοχείων μεταξύ τους. Τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία, συνολικού ύψους περίπου £ 150 εκατομμυρίων, θα χρησιμοποιηθούν ώστε να μετατραπεί η πλατφόρμα σε ένα ταμείο που θα επικεντρωθεί στην απόκτηση περαιτέρω ξενοδοχείων και θέρετρων.

ΠΗΓΗ: FT


Κύριες Ειδήσεις





Translate »