Breaking News

Στήριξη ΕΚΟ στα παιδιά με καρκίνο


Εκστρατεία αγάπης στα πρατήρια της εταιρείας για συγκέντρωση χρημάτων

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) και το δίκτυο συνεργατών της, προσφέρουν ενεργά και εφέτος τη στήριξη τους στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Η παράδοση του χρηματικού ποσού των €9,500 που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια της εκστρατείας αγάπης της ΕΚΟ και των πρατηρίων της, μέσω της  δράσης «Ελάτε να κάνουμε την αγάπη πράξη», πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, υπό την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γρηγορά, του Προέδρου του Ιδρύματος «Ελπίδα» και παιδοογκολόγου Δρ. Λοΐζου, αντιπροσωπείας του Ιδρύματος, καθώς και εκπροσώπων των πρατηριούχων της ΕΚΟ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Λοΐζου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, ενώ συνεχάρη θερμά όλους τους πρατηριούχους για την συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη ενέργεια, που συμβάλει στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Επισημαίνεται ότι, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» παρέχει οικονομική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία και στις οικογένειες τους, όπως επίσης και δωρεάν φιλοξενία σε ξενώνες για τους γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »