Σε Coca-Cola HBC Κύπρου μετονομάζεται η Α/φοι Λανίτη


Νέα εποχή για τη μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο

 

Σε Coca-Cola HBC Κύπρου μετονομάζεται από σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο, Α/φοι Λανίτη, η οποία εδώ και 76 χρόνια ικανοποιεί τις προτιμήσεις και ανάγκες των καταναλωτών. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Coca Cola HBC από το 2006.

Ο Όμιλος Coca-Cola HBC είναι κορυφαίος εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company και δραστηριοποιείται σε 28 χώρες. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κυρίως μη αλκοολούχων ποτών και δεσμεύεται στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης ώστε να δημιουργεί αξία για την εταιρεία και την κοινωνία.

Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει την παροχή προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προωθώντας ένα ανοικτό και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον και διεξάγοντας επιχειρηματικές δραστηριότητες με τρόπους που να προστατεύουν το περιβάλλον και να συμβάλλουν στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Οι επιδόσεις της Coca‑Cola HBC στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναγνωρίζονται επίσης από αντίστοιχες κατατάξεις του κλάδου, όπως είναι o Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI), το CDP Climate Disclosure, ο MSCI ESG Rating και ο δείκτης FTSE4Good, μεταξύ άλλων.

 

Η Coca-Cola HBC Κύπρου στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου 24/7 χαρτοφυλακίου, που θα καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας διαθέτει 20 μάρκες και περισσότερες από 250 διαφορετικές
ετικέτες. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τα προϊόντα της The Coca-Cola Company: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Powerade, FuzeΤea, AdeΖ, καφέ Illy και τα mixers Schweppes.

Επιπρόσθετα, διαθέτει μια ευρεία γκάμα δικών της προϊόντων όπως οι σειρές χυμών και γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ, τα ΛΑΝΙΤΗΣ Γαλακτοκομικά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει και το νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα snacks Τσακίρης.
Με καινοτόμα λανσαρίσματα και πελατοκεντρική προσέγγιση, η Coca-Cola
HBC Κύπρου θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία στην Κύπρο, συνεισφέροντας σημαντικά στη βιώσιμη ανάπτυξη της αγοράς και του τόπου στα χρόνια που ακολουθούν, με γνώμονα η δική της ανάπτυξη να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία της κυπριακής κοινωνίας.

Διευκρινίζεται πως η αλλαγή αφορά μόνο την εταιρική επωνυμία και όχι την εμπορική επωνυμία ΛΑΝΙΤΗΣ που φέρουν οι χυμοί, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία παραμένουν ως έχουν.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Coca-Cola HBC

Η Coca-Cola HBC (LSE: CCH / ATHEX: EEE) είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Οι μετοχές της είναι εισηγμένες στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (LSE: CCH) και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: EEE).

Δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 600 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας κυρίως μη αλκοολούχων έτοιμων προς κατανάλωση αναψυκτικών στις εξής κατηγορίες: ανθρακούχα αναψυκτικά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, ποτά για αθλούμενους, ποτά ενέργειας, και έτοιμο προς κατανάλωση τσάι και καφέ.

Η Coca-Cola HBC είναι απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της προώθησης σταθερής ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργεί αξία τόσο για τις δικές της εμπορικές δραστηριότητες όσο και για την
κοινωνία.
 Σε αυτό το πνεύμα, προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών, προάγει ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, διεξάγει τις εμπορικές της δραστηριότητες με τρόπους που προστατεύουν και διατηρούν το περιβάλλον και συμβάλλει στη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των κατά τόπους κοινωνιών.

Η Coca-Cola HBC είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία των αναψυκτικών στους δείκτες Dow Jones Sustainability World και τους ευρωπαϊκούς δείκτες και εντάσσεται και στο δείκτη FTSE4Good. O Όμιλος Coca-Cola HBC, έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο ποτών σε όλη την Ευρώπη, για το 2018, στον Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI). Εδώ και έξι χρόνια ο Όμιλος κατέχει την πρώτη θέση του Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI), ενώ είναι η 9 η συνεχής χρονιά που κατατάσσεται στις τρεις κορυφαίες θέσεις του κλάδου σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Coca-Cola HBC Κύπρου

Η Coca-Cola HBC Κύπρου μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν τρείς γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, ΑdeZ, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ, τα ΛΑΝΙΤΗΣ Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα chips TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/Coca-Cola HBC Cyprus/

Home



Κύριες Ειδήσεις





Translate »