Σάββας Κάκος: Προκαταρτική συμφωνία με Radisson για το KITION(βίντεο)


Το μεγαλεπήβολο έργο του ΚΙΤΙΟΝ (απέναντι από την αστυνομία) είναι ένα έργο το οποίο απασχολεί πολύ την τοπική κοινωνία της πόλης μας και όχι άδικα αφού πρόκεται για το έργο ορόσημο της πόλης μας.

Πολλά και διάφορα ακούγονται συνεχώς, καθώς και διάφορες θεωρίες.

Απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που φορούν το έργο, έδωσε ο ίδιος κ.  Σάββας Κάκος στο πρόσφατο podcast που έκανε με τον ιδιοκτήτη της σελίδας μας κ. Αλέξανδρο Ηλία. Ερωτηθείς για το που βρίσκεται το έργο ο κος Κάκος ανέφερε:

”Μετά το γνωστά γεγονότα με την υπόθεση Newman το έργο πέρασε από εμπόδια τα οποία δεν μας επέτρεπαν να προχωρήσουμε. Παρόλα αυτά ως Quality Group με δικά μας κεφάλαια προχωρήσαμε στις <a href=”http://www.cityoflarnaka.com/wp-admin/post.php?post=184887&amp;action=edit”>εργασίες για το piling</a> κάτω από το έδαφος, εργασίες οι οποίες κόστισαν 9 εκατομμύρια  μέχρι στιγμής.

Για το έργο συνέχισε ο κ. Κάκος έχει επιτευχθεί μια προκαταρτική συμφωνία με τη Radisson για να γίνει εξυπηρετούμενα διαμερίσματα by Radisson Premier Collection. Αναμένουμε τις σχετικές άδειες για να προχωρήσουμε.

 

Δείτε πιο κάτω τι ανέφερε ακριβώς ο κ. Κάκος



Κύριες Ειδήσεις





Translate »