Breaking News

Σάββας Κάκος: Από το 2013 ως όμιλος Quality ολοκληρώσαμε έργα μισού δισεκατομμυρίου


Η Quality Group αποτελεί αναμφίβολα μια εταιρεία η οποία έχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας, καθώς υλοποιεί έργα τα οποια δίνουν ευρύτερη ώθηση στην τοπική οικονομία.

Έργα όπως το Radisson Blu, Radisson Beach Resort, KITION , Habitat κ.α αποτελούν έργα τα οποία άλλαξαν σημεία της πόλης τα αποτελούσαν για χρόνια άσχημες παραφωνίες.

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σάββας Κάκος τόνισε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαμε στην οικονομία από το 2013 μέχρι σήμερα , ως όμιλος καταφέραμε να υλοποιήσουμε έργα αξίας 500 δις. Συνέχισε τονίζοντας ξανά, ότι θεωρεί τη Λάρνακα 2ο του σπίτι (μετά την εισβολή) και πως θα συνεχίσει να επενδύει στην πόλη , η οποία όπως ανέφερε βρίσκεται σε μια περίοδο ανάπτυξης”.

Η αναφορά του κ. Κάκου έγινε στις 19/07 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Radisson Beach Resort με θέμα, ”Αυτός ο τόπος αξίζει ένα καλύτερο αύριο” με κύριο ομιλητή και καλεσμένο, τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ  κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »