Breaking News

Πως επηρεάζονται οι καταναλωτές από την οκτάωρη απεργία της ΑΗΚ την Πέμπτη


Θα επηρεάσει και τους καταναλωτές η οκτάωρη στάση εργασίας εξήγγειλαν για  την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το απόγευμα.
Σε ανακοίνωση οι συντεχνίες αναφέρουν ότι «σε συνέχεια της προειδοποιητικής στάσης εργασίας στις 31/10/2019 και λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη στασιμότητα που παρατηρείται στην επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου το προσωπικό θα κατέλθει σε 8ωρη στάση εργασίας».
Όπως ανέφερε στον REPORTER, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου την Πέμπτη θα είναι κλειστά τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, τα γραφεία της ΑΗΚ. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες, για εκείνη την ημέρα, διακοπές ρεύματος για σκοπούς αναβάθμισης του δικτύου.
«Σε περίπτωση που υπάρχει διακοπή ρεύματος, λόγω βλάβης τα τηλεφωνικά κέντρα αναφοράς βλαβών θα λειτουργούν κανονικά και τα συνεργία επιφυλακής θα σπεύδουν επί τόπου για να διαχειριστούν τις βλάβες», ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »