Πρώτο βραβείο για πρωτοποριακή επιχείρηση -Ξεχώρισε το πολυτελές ξενοδοχείο αποκατάστασης και ευεξίας Eden Resort!


Το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε έντεκα άλλες υποψηφιότητες.

 

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η τελετή βράβευσης DAXI BUSSINESS AWARDS 2018 όπου βραβεύτηκαν επιχειρήσεις, οργανισμοί και άτομα που ξεχώρισαν στο τομέα τους για εξαίρετες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Στο τομέα νεοεισερχομένων επιχειρήσεων το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED LIVING πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα από έντεκα προεπιλεγμένες υποψηφιότητες.

Το EDEN RESORT βραβεύτηκε για την συνεχή του δέσμευση στη ψηλή ποιότητα και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει ακολουθώντας μακροπρόθεσμη στρατηγική και ικανότητα ευελιξίας και γιατί απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες ανάπτυξης και προσαρμογής σε μια αγορά που γρήγορα αλλάζει και διαφοροποιείται και ότι έχει τις δυνατότητες να θέσει τις βάσεις μιας υγειούς και δυνατής επιχείρησης για πολλά χρόνια μέσα από την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών της.

 

Η τελετή ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας την οποίου τον χαιρετισμό διάβασε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας.

 

 

Το πρώτο πολυτελές κέντρο ανάπαυσης της Κύπρου

Με γιατρό επί 24ωρου βάσεως, μασάζ και θεραπείες spa το πρωτοποριακό αυτό κέντρο στη Λάρνακα θα προσφέρει τη καλύτερη φροντίδα σε άτομα όλων των ηλικιών.Την απάντηση σε όλα αυτά δίνει η «σύλληψη» της ιδέας με την κατασκευή και υλοποίηση του EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED που άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαρτίου στην Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας.

Το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED είναι ένα πολυτελές κέντρο ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης  ατόμων στην Τερσεφάνου, που στοχεύει σε προγράμματα αποκατάστασης για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες του.

 

 

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, να διανυκτερεύσει, να γευματίσει, να απολαύσει μασάζ αλλά και θεραπείες spa.

Στο EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED προσφέρονται υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης. Οι υπηρεσίες είναι τόσο διαφορετικές όσο οι κάτοικοί τους και οι μοναδικές ανάγκες τους.

Το EDEN RESORT REHABILITATION WELLNESS ASSISTED δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άλλο κέντρο, ενώ αποτελεί ένα πολύ ανώτερο προϊόν που θα συνδυάζει τη φροντίδα με ένα πνεύμα φιλοξενίας, αγάπης και ευεξίας.

 

 

Πρόκειται για συγκρότημα το οποίο βασίζεται στα πρότυπα των μεγάλων δυτικών χωρών.

Οι κάτοικοι του resort μπορούν να έρθουν σε επαφή με καινούρια άτομα και φυσικά θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν καινούρια χόμπι.

 

 

 

Πηγή: TO THEMA ON LINE 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »