Πρωτοβουλία Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – Η Λάρνακα Ξυπνά! Η Λάρνακα Αντιδρά!


Οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρνακας, καλούν τους Λαρνακείς και τους συναδέλφους τους όπως στηρίξουν την Ομάδα Πρωτοβουλίας στη μεγάλη τους συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/09/2020 και Ώρα 18.00 μ.μ. στο Hugga By The Sea στον Δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Δείτε αυτούσια την επιστολή που εξέδωσαν:

Η Λάρνακα Ξυπνά! Η Λάρνακα Αντιδρά!

Αγαπητοί Συμπολίτες/ Συμπολίτισσες Και Συνάδελφοι

Αγαπητοί Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρνακας ,

Αρχές του τρέχοντος μήνα, προχωρήσαμε στην σύσταση μιας Ομάδας Πρωτοβουλίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης της Επαρχίας Λάρνακας.

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια πρώτη επαφή και συνάντηση στην παρουσία Βουλευτών και Δημοτικών Συμβούλων. Στην πρώτη αυτή συνάντηση, αρκετοί ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης είχαν παραστεί.

Αρχικός σκοπός αυτής της Ομάδας, είναι η εισήγηση για σύσταση Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης για την πόλη μας. Ευχή μας, η ομάδα αυτή να βρίσκεται κάτω απο την “ομπρέλα” στήριξης του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.

Στόχος μας, είναι όλοι ενωμένοι με μια Φωνή και κατεπέκταση με μεγαλύτερη δυναμική, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας, να παραθέσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας και να απαιτήσουμε την επίλυση τους, είτε αυτά είναι Διαχρονικά, είτε βραχυπρόθεσμα ένεκα κορονοϊού.

Οι κυβερνητικές αποφάσεις και η προσπάθεια επιβολής του νόμου από την πολιτεία μέσω των εκτελεστικών της οργάνων (π.χ Αστυνομία), έχει πάρει ραγδαίες εξελίξεις και διαστάσεις και δυστυχώς αρκετές φορές φτάνει στα όρια «εξοντωτικής τιμωρίας» για τους ιδιοκτήτες των υποστατικών. Ψηλά πρόστιμα και ανομοιομορφία στην κατανόηση και κατ’ επέκταση στην επιβολή του νόμου δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε όλους μας.

Εν κατακλείδι, σας προσκαλούμε και σας θέλουμε μαζί μας, στην μεγάλη μας συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21/09/2020 και Ώρα 18.00 μ.μ. στο Hugga By The Sea στον Δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σε αυτή την ανοικτή συζήτηση, όπου δεν θα παρευρίσκονται επίσημοι και πολιτικοί, σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην δημιουργία αυτού του συνδέσμου μακριά από τις όποιες προσωπικές σκοπιμότητες.

Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να έχει φυσική παρουσία και ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α μέσω του Γ.Γ. Κύριου Φάνου Λεβέντη.

Σε αυτήν την Επαρχία και ιδιαίτερα στην Πόλη της Λάρνακας.. Όλοι χωράνε και όλοι είναι ίσοι ανεξαρτήτως Υποστατικού Και Κατηγορίας!!!

Έρχονται δύσκολες μέρες , χρειαζόμαστε την Φωνή σας και την Παρουσία σας!!!

Σας Ευχαριστούμε!!!

Με εκτίμηση,

Ομάδα Πρωτοβουλίας Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρνακας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 99771235, 97614904, 97614633, 95503100, 96022222.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »