Breaking News

Προσφορά της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού για τη δημιουργία αίθουσας αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος»


Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού προσέφερε τσιμέντο για τη δημιουργία της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος».

 

 

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «εκπρόσωποι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος» που έγιναν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου».

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού «ως ένας από τους υποστηρικτές του Κέντρου, πρόσφερε τσιμέντο για τη δημιουργία της νέας αίθουσας, η οποία θα χρησιμοποιείται για δραστηριότητες των ατόμων, ενώ θα βοηθήσει μελλοντικά στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας αθλητών του Κέντρου που επιδίδονται σε ολυμπιακά αθλήματα, στην κατηγορία των Παραολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του έργου και παρουσιάστηκαν αθλητικές και χορευτικές δημιουργίες από τα παιδιά».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «το Κέντρο ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος» είναι μη κυβερνητική, κερδοσκοπική οργάνωση και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 83 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Λειτουργεί προγράμματα που βασίζονται στις αρχές και αξίες που διέπουν όλες τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες που ασχολούνται με άτομα με αναπηρία γενικότερα, αλλά και εκείνα με νοητική υστέρηση».

ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »