Breaking News

Προέγκριση για δημιουργία “Τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας”


Προέγκριση για δημιουργία “Τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας”, έλαβε ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου αναφέρεται ότι «η προέγκριση λήφθηκε μετά από αίτηση στο Καθεστώς 16.4 – Βραχείες Αλυσίδες και Τοπικές Αγορές στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος».

Προστίθεται ότι «η “Τοπική Αγορά” θα λειτουργήσει στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του Συλλόγου στον Αγιο Θεόδωρο. Η λειτουργία της «Τοπικής Αγοράς» είναι ένα όραμα που έγινε όνειρο και ένας στόχος που τελικά επιτεύχθηκε, αφού θεωρείται πολύ σημαντική για την περιοχή καθώς θα στηρίξει τους παραγωγούς και θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράζουν φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό».

Αναφέρεται ακόμα ότι «για ακόμα μια φορά η καλή δουλειά, η συνεργασία και η επιμονή έφερε αποτελέσματα».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας Αννα Κοσμά εξέφρασε ευχαριστίες στους εμπλεκόμενους Λειτουργούς του Τμήματος Γεωργίας και της διαχειριστικής αρχής για την συνεργασία που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας».

Σημειώνεται ακόμα ότι παρά το γεγονός πως «το μεγάλο στοίχημα για έγκριση κερδήθηκε, τώρα πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της λειτουργίας. Ο Σύλλογος ως συντονιστής της όλης δράσης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή λειτουργία της «Τοπικής Αγοράς» εφαρμόζοντας το σύνθημα #αγοράζωτοπικά #στηρίζωκύπριουςπαραγωγούς #μαζίμπορούμε».

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »