Πράσινο στην οικιστική ανάπτυξη Marigate Larnaca


Τη θετική γνωμοδότηση της Περιβαλλοντικής Αρχής, για την πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη με την ονομασία Marigate Larnaca, απέσπασε η AGRIGELA LTD.

Πρόκειται για μοναδικό έργο για τα δεδομένα της πόλης, το οποίο αποτελείται από δυο υπέργειους ορόφους στάθμευσης, ένα όροφο μηχανολογικών εγκαταστάσεων και 9 ορόφους με διαμερίσματα.Κάθε όροφος θα αποτελείται απο ένα διαμέρισμα κορυφαίων προδιαγραφών που θα περιλαμβάνει ιδιωτική κολυμβητική δεξαμενή, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα και χώρους πρασίνου.

Το έργο χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λάρνακας, εντός του τεμαχίου 898 του (Φ/Σχ): 41/490401, Τμήμα 4, το οποίο βρίσκεται στην ενορία Χρυσοπολίτισσας. Η τοποθεσία ανέγερσης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. βόρεια του πυρήνα του Δήμου Λάρνακας και σε απόσταση 150 μέτρων δυτικά του Λιμανιού Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το έργο θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2022- αρχές του 2023.

2

Εντός του τεμαχίου δεν υφίστανται οποιαδήποτε υποστατικά και δε διεξάγονται οποιεσδήποτε δραστηριότητες. Το τεμάχιο συνορεύει στα ανατολικά με υποκατάστημα τράπεζας και στα νότια με πολυκατοικία.Σύμφωνα με σχετική έκθεση, γενικά, στην περιοχή παρουσιάζεται έντονη δραστηριότητα με την παρουσία σημαντικού αριθμού τουριστικών οικιστικών αναπτύξεων, καφεστιατόρια, εμπορικές αναπτύξεις, το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας και άλλες δημόσιες υποδομές.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »