Breaking News

Πνεύμονας πρασίνου στο Μαρί από τη VTTV


Με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της κοινότητας όπου δραστηριοποιείται καθώς και στην προστασία του τοπικού οικοσυστήματος, η VTT Vasiliko Ltd (VTTV), σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρί, πραγματοποίησε δενδροφύτευση την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018.

Δίνοντας νέα πνοή στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου της κοινότητας του Μαρί, το προσωπικό της εταιρείας φύτεψε συνολικά 50 πεύκα και κυπαρίσσια, με τη δράση να αγκαλιάζεται από ολόκληρη την κοινότητα καθώς σε αυτή συμμετείχαν εθελοντικά μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρί και κάτοικοι της περιοχής. Παράλληλα, στο χώρο τοποθετήθηκαν συμβολικά ξύλινες πινακίδες με τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε πως η πράσινη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία στοχεύει σε μία ουσιαστική και πολυδιάστατη συνεργασία με τις γειτονικές κοινότητες και την κοινωνία ευρύτερα. «Προωθώντας ένα βιώσιμο περιβαλλοντικό πλαίσιο και παραμένοντας αφοσιωμένοι στη δέσμευσή μας να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, η οικογένεια της VTTV είναι ιδιαίτερα περήφανη που συνέβαλε στην αναζωογόνηση της χλωρίδας και της πανίδας της περιοχής», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κοινοτάρχης του Μαρί, κ. Μαρία Γεωργίου, εξήρε το έργο και την προσφορά της VTTV, σημειώνοντας πως αυτού του είδους πρωτοβουλίες έχουν θετικό αντίκτυπο στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών της στόχων, η VTTV εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την ανάδειξη  της ποιοτικής εκπαίδευσης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »