Παρουσίαση επιχείρησης: Destalo Property Consulting Ltd


Το κτηματομεσιτικό γραφείο “Destalo” είναι μια επιτυχημένη εταιρεία στην αγορά ακινήτων στην Κύπρο και για πάνω από 20 χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εκατοντάδες πελάτες κάθε χρόνο. Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στους πελάτες εμπιστοσύνη και υπεύθυνη αντιμετώπιση.  Ασχολούμαστε με την αγορά, πώληση και ενικοίαση σπιτιών, διαμερισμάτων, βίλες, ρετιρέ, μεζονέτες, οικόπεδα, καθώς και εμπορικά ακίνητα όπως καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και γραφεία.

Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, εχεμύθεια.. Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση και το όφελος του πελάτης μας.  Είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες για να σας εξασφαλίσουμε μια ικανοποιητική συνεργασία κτηματομεσιτικής συναλλαγής.  Η εταιρεία Destalo Property Consulting Ltd ιδρύθηκε το 1992 από τον κύριο Ανδρέα Ηλία. Ο κύριος Ανδρέας είναι ένας έμπειρος σύμβουλος ακινήτων, έχει μια μοναδική σε βάθος γνώση της αγοράς ακινήτων  και χαρακτηρίζεται από τη δέσμευσή του προς τους πελάτες του.

d5

Η ομάδα της Destalo Property Consulting Ltd

Ανδρέας Ηλία (Ιδιοκτήτης – Διευθυντής)

Χριστίνα Ηλία (Κτηματομεσήτρια)

Δέσπω Γεωργίου (Γραμματέας Γενικών Καθηκόντων)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου/φαξ/e-mail και θα ανταποκριθούμε τάχυστα.

Επίσης, πείτε μας τη γνώμη σας για της εταιρεία μας γράψτε την δική σας κριτική και βαθμολογήστε μας. Κάντε like και κοινοποιήστε την σελίδα μας, μπείτε στο group μας και προωθήστε μαζί μας την ιστοσελίδα μας καθώς μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο Twitter.

d3-small

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη: 08:30-13:00 & 15:00-18:00

Τετάρτη: 08:30-13:00

Πέμπτη-Παρασκευή: 08:30-13:00 & 15:00-18:00

Σαββατοκυρίακo: ΚΛΕΙΣΤΟ

 

Website: www.destalo.com

Email: info@destalo.com

Tel:00357 24624441

 

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 10 , Λειβαδιώτης κωρτ 5, κατάστημα 1, 6023 Λάρνακα – Κύπρος.

d1



Κύριες Ειδήσεις





Translate »