Breaking News

Παραδόθηκαν και επίσημα οι παιδότοποι στο Δήμο Λάρνακας…Μια προσφορά των υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ».


Παραδόθηκαν και επίσημα στο Δήμο Λάρνακας οι δυο παιδότοποι σε σημεία του Παραλιακού Μετώπου των Φοινικούδων, τα  παιγνίδια των οποίων είναι προσφορά των Υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ».

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 από την κ.Μελίνα Σκορδέλλη Διευθύντρια Μάρκετινγκ των Υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ», η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της, δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Λάρνακας που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε και μείς στην πόλη μας. Με την δωρεά αυτή λέμε ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν από το 1982, όταν άνοιξε στη Λάρνακα το πρώτο METRO. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η μεγάλη θετική ανταπόκριση από τον κόσμο από τη μέρα που τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια και προσβλέπουμε και σε μελλοντικές ενέργειες σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Λάρνακας, όπως π.χ. συμμετοχή στην τοποθέτηση παιχνιδιών στον Δημοτικό Κήπο που είναι τώρα υπό ανάπλαση».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ», ανέφερε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων. Ευχή μας είναι όπως η ενέργεια αυτή αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους Φορείς και Ιδιώτες».

Ο Δήμος Λάρνακας, εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς στις Υπεραγορές «ΜΕΤΡΟ» για την πρωτοβουλία, αυτή.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »