Breaking News

Πανίκκος Λειβαδιώτης: 3 έργα φέτος, 10 μέχρι το 2019


Τέλος Φεβρουαρίου του 2017 παραδίδεται το Ria Court 51

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες από τον Όμιλο Πανίκκος Λειβαδιώτης τόσο για το έργα Ria Court 51 (περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή), που προορίζεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Φεβρουαρίου του 2017, όσο και για τα έργα Ria Court 54 (περιοχή Δροσιάς) και Ria Court 55 (περιοχή ΑΗΚ), που αναμένεται να είναι έτοιμα εντός της χρονιάς.

Την ίδια ώρα ο Όμιλος συνεχίζει τη δυναμική πορεία του στη Λάρνακα, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και προχωρώντας μέχρι το τέλος του 2019 στην υλοποίηση συνολικά 10 οικιστικών έργων σε προνομιούχα οικόπεδα της πόλης.

Παράλληλα, ο Όμιλος σχεδιάζει την ανέγερση 2 συγκροτημάτων κατοικιών, συμπεριλαμβανομένης της σταδιακής ανάπτυξης 38 κατοικιών στην τουριστική περιοχή Πύλας και 9 κατοικιών στην τουριστική περιοχή Golden Bay- Δρόμος Λάρνακας -Δεκέλειας.

RELATED ARTICLES

Το Ria Court 51, το έργο που αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος Φεβρουαρίου αποτελείται από 5 ορόφους και περιλαμβάνει 8 μονάδες, συνδυάζοντας ενεργειακά αποδοτικά πολυτελή διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων.


Ria Court 51

Τα πολυτελή διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων βρίσκονται στον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο του κτηρίου, καταλαμβάνοντας το σύνολο του ορόφου, ενώ το ρετιρέ διαθέτει roof garden στον έκτο όροφο.

«Με σύμμαχο την μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και την εμπιστοσύνη χιλιάδων αγοραστών συνεχίζεται η δυναμική πορεία του Ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης, ο οποίος επεκτείνει αμείωτα τις δραστηριότητές του και πρωτοπορεί», δηλώνει στο InBusinessNews η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου, Ρία Λειβαδιώτου.


Ria Court 54


Ria Court 55

Εξαιρετικά θετικά αποτιμάται η περασμένη χρονιά για τον Όμιλο, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2016, ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση και παράδοση του οικιστικού έργου Ria Court 49 στους επτά προνομιούχους αγοραστές του. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς η παράδοση του Ria Court 48, έργου με συνολικά 8 πολυτελή διαμερίσματα, στην προνομιούχα περιοχή του Αγίου Γεωργίου Μακρή (επί της Οδού Καλύμνου).

«Φιλοσοφία του Ομίλου καθόλη τη διάρκεια της πορείας του υπήρχε πάντα η κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πελατών και η καθοδήγησή τους σε νέες και μοναδικές λύσεις, ικανές να καλύψουν τις ξεχωριστές τους απαιτήσεις, με αποτελεσματικό τρόπο», επισημαίνει η κ. Λειβαδιώτου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »