Breaking News

Ο Όμιλος Africanos κινητήριος μοχλός για την οικονομία της Λάρνακας και όχι μόνο


Ο Όμιλος AFRICANOS, η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης γής εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στη πόλη και επαρχία Λάρνακας βοηθώντας στην ανάπτυξη της περιοχής της Λάρνακας, με έργα – στολίδια που ενισχύουν την πρόοδο και εξέλιξη της Λάρνακας.

Μετά τη κρίση της πανδημίας του κορωνοϊου, ο Όμιλος AFRICANOS συνεισφέρει στην επανεκκίνηση της οικονομίας της τοπικής αγοράς της πόλης μας, αλλά και ευρύτερα της Κύπρου, με την πλήρη επαναλειτουργία των εργοτάξιων της.

Όλα τα εργοτάξια της εταιρείας ξεκίνησαν ξανά να εργάζονται με αυστηρά μέτρα ασφάλειας, ενώ συνάμα ο Όμιλος AFRICANOS διασφαλίζει την εργασία όλων των υπαλλήλων και συνεργατών του.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την AFRICANOS εδώ και τόσα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα και στις εποχές αυτές που διανύουμε, αποτελεί κινητήρια δύναμη για την εταιρεία και που είναι ένας καλός μοχλός στήριξης στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο τομέας των ακινήτων στον οποίο δραστηριοποιείται ο Όμιλος AFRICANOS βοηθάει οικονομικά πολλούς τομείς εργασιών (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, τοπογράφους, λογιστές, δικηγόρους, οικοδόμους, τοπική αυτοδιοίκηση, τράπεζες, κτλ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι, φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι αρκετά τα έργα – στολίδια του Ομίλου AFRICANOS στην περιοχή της Λάρνακας.
Συγκεκριμένα:

Έργα που πωλήθηκαν και παραδόθηκαν το 2019

  1. Saint Lazarus Residences: Πενταόροφη πολυκατοικία στην ομώνυμη περιοχή της Λάρνακας με διαμερίσματα 1-3 υπνοδωματίων.
  2. Highlands Residences: Πενταόροφη πολυκατοικία στην περιοχή της Δροσιάς. Δύο διαμερίσματα ανα όροφο ενώ στον 4οκαι στον 5ο οροφοδιαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.
  3. City Family Homes: Τετραόροφη πολυκατοικία με οροφοδιαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων. Ανεγερμένη στην περιοχή του Σωτήρος την καθιστά κατάλληλη για οικογένειες αφου είναι κοντά σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και πάρκα.
  4. Perfect View Residences: Τετραόροφη πολυκατοικία στην πολλά υποσχόμενη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Δύο διαμερίσματα  των 2 υπνοδωματίων ανα όροφο.
  5. 5.       Mackenzy Heights Residences(παραδόθηκε): Πενταόροφη πολυκατοικία στο γνωστό παραλιακό μέτωπο με συνολικά 7 διαμερίσματα αφού ο 2ος, 3ος, 4οςκαι 5ος όροφος είναι οροφοδιαμερίσματα.
  6. 6.       Mackenzy Breeze Residences: Δίπλααποτο έργο Mackenzy Heights. Πενταόροφη και αυτή με σύνολο όμως 9 διαμερισμάτων. Εδώ ο 4ος και ο 5ος οροφοδιαμερίσματα.

Έργα που πωλήθηκαν και παραδόθηκαν ή θα παραδοθούν κατά την διάρκεια του 2020

  1. Casa Marina Residences: Πενταόροφη πολυκατοικία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων με συνολικά 10 διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων.
  2. Old Market Residences: Με το όνομα γίνεται παραπομπή στην ιστορική περιοχή της Παλαιάς Αγοράς στον Άγιο Λάζαρο Λάρνακας. Η πολυκατοικία θα είναι εξαόροφη με συνολικά 22 διαμερίσματα.

 

Έργα που πωλήθηκαν, είναι υπο κατασκευή και θα παραδοθούν μέσα στο 2021

  1. Park View Residences: Τετραόροφη πολυκατοικία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Τα διαμερίσματα του 4ουορόφου έχουν την αποκλειστική χρήση του roof garden.
  2. Prime Corner Residences: Τετραόροφη πολυκατοικία με δύο διαμερίσματα ανα όροφο στην περιοχή Αγίων Αναργύρων προς Λιβάδια.
  3. Flamingo View Residences: Πενταόροφη πολυκατοικία με συνολικά 8 διαμερίσματα. Στους 3 πρώτους ορόφους. Στους πρώτους 3 ορόφους δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ενώ στον 4οκα στον 5ο οροφοδιαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων. Στην περιοχή Δροσίας με θέα την Αλική της Λάρνακας.
  4. Mackenzy Beach Residences: Εξαόροφη πολυκατοικία με συνολικά 11 διαμερίσματα απο ενός μέχρι τριών υπνοδωματίων. Το έργο θα είναι κτισμένο σε σημείο όπου οι ένοικοι του θα μπορούν να έχουν απο την μία την θέα της θάλασσας του Μακένζι και απο την άλλη την θέα της Αλικής της Λάρνακας. Υπάρχουν κάποια διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση.
  5. Kamares Hills: Τετραόροφη ππολυκατοικία δίπλα ακριβώς απο το παλαιό υδραγωγείο. Με θέα την Αλική της Λάρνακας τα διαμερίσματα του 4ουορόφου με το roof garden θα έχουν μαγική θέα. Παραμένουν διαθέσιμα δύο μόνο διαμερίσματα.
  6. Kamares View: Και αυτό το έργο κτισμένο στην ομώνυμη περιοχή της Λάρνακας σε μια οικιστική περιοχή ιδανικό για οικογένειες. Τετραόροφο με διαμερίσματα 1οςκαι 2 υπνοδωματίων και με ξεκάθαρη θέα το παλαιό υδραγωγείο. Διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση.

Έργα που είναι υπο σχεδιασμό και θα παραδοθούν μέσα στο 2022

  1. Kamares Valley Residences: Σε νεοαναπτυσσόμενο σημείο της περιοχής των Καμάρων το έργο αυτό θα αποτελείται απο οκτώ διαμερίσματα, δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανα όροφο. Και σε αυτό το έργο τα διαμερίσματα του 4ουορόφου θα έχουν αποκλειστική χρήση του roof garden. Διαθέσιμα διαμερίσμτα στο έργο προς πώληση.
    2.       Kamares Sunset Residences: Πολύ κοντά απο το πιο πάνω έργο το τετραόροφο αυτό έργο θα αποτελείται απο δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανα όροφο. Τα διαμερίσματα του 4ου ορόφου θα έχουν αποκλειστική χρήση του roof garden. Και για αυτό το έργο διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση.

 

* Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 00357 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της WWW.AFRICANOSPROPERTIES.COM

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »