Ο Όμιλος Εταιρειών Quality Group συγχαίρει τον Πρωταθλητή μας Ηλία Γεωργίου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Birmingham


Συγχαίρουμε τον Πρωταθλητή μας Ηλία Γεωργίου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο μονόζυγο και το χάλκινο μετάλλιο, μαζί με την ομάδα της ενόργανης γυμναστικής των ανδρών, στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Birmingham, το πρώτο όλων των εποχών στο ομαδικό της ενόργανης.

Ο όμιλος εταιρειών Quality Group ως υπερήφανος χορηγός του Ηλία Γεωργίου, θα συνεχίσει να ενισχύει τους αγώνες του, για διεθνείς διακρίσεις, καθώς η αφοσίωση και η αγωνιστικότητα του, καλλιεργούν τα πρότυπα ήθους, που εκφράζουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τις αξίες του ομίλου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον όμιλο, η συνεργασία με αυτόν τον κορυφαίο πρωταθλητή που κατάφερε να πετύχει τέτοια τεράστια νίκη για τον κυπριακό αθλητισμό.

Το συλλογικό επίτευγμα της εθνικής ομάδας και όλων των συντελεστών της αποστολής, σήκωσε ψηλά στο βάθρο τη σημαία της Κύπρου και ευχόμαστε κάθε φορά να κάνουν υπερήφανο τον τόπο μας με τέτοιες τιμητικές διακρίσεις.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »