Breaking News

Ο Δήμος Λευκάρων διοργανώνει Έκθεση Επαγγελμάτων


Ο Δήμος Λευκάρων μας προσκαλεί στην Έκθεση Επαγγελμάτων, που διοργανώνεται στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Περιφερειακού Γυμνασίου Λευκάρων , την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020. Η Έκθεση, που τελεί κάτω από την αιγίδα του Δήμου Λευκάρων, θα ανοίξει στις 8:15πμ και θα μπορείτε να την επισκεφθείτε μέχρι και τις 11:00π.μ..

 

Στόχος της διοργάνωσης της Έκθεσης είναι να δοθεί σε εσάς και τα παιδιά σας η δυνατότητα να συνομιλήσετε με άτομα από διάφορους επαγγελματικούς χώρους για το επάγγελμά τους (π.χ. τις ακαδημαϊκές σπουδές που προϋποθέτει η άσκηση ενός επαγγέλματος, τις προοπτικές εργοδότησης, τα ωφελήματα και τις δυσκολίες του κάθε επαγγέλματος). Συγχρόνως, επισκεπτόμενοι/ες την Έκθεση θα ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στα Μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ).

Για να στεφθεί με επιτυχία η Έκθεση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να την επαναλάβουμε και στο μέλλον, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Σας προτρέπουμε να την επισκεφθείτε, ενισχύοντας την προσπάθεια του Σχολείου να βοηθήσει τα παιδιά σας να επιλέξουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο



Κύριες Ειδήσεις





Translate »