Breaking News

Ο αρχαίος Κυκεώνας έφτασε στην παραλία Μακένζι – Η νέα άφιξη που θα ταράξει τα νερά


Γράφει το City of Larnaka

Νέα άφιξη με άρωμα αρχαίας Ελλάδας κατέφθασε στη πολυσύχναστη παραλία της πόλης μας ονόματι Κυκεών Seashore.

Με πετρόχτιστες κολώνες, φωτιστικά από ψάθα και τοίχους από γαλάζιο και λευκό, το νέο all day hot spot της πόλης θυμίζει ελληνικό νησί και ξυπνά ξέγνοιαστες αναμνήσεις στους επισκέπτες του. Πλεονεκτήματα του καταστήματος είναι η προνομοιακή του τοποθεσία, αφού είναι το μοναδικό μαγαζί που βλέπεις τις προσγειώσεις των αεροπλάνων λίγο πριν ακουμπήσουν το δίαυλο και το μέγεθος του εσωτερικού του χώρου, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο καλυμένο μαγαζί του Μακένζι.

Κυκεώνας στην αρχαία Ελλάδα ήταν το αγαπημένο ποτό των αγροτών το οποίο σηματοδοτούσε το τέλος των Ελευσίνιων Μυστηρίων για να σπάσει την αποχή από το φαγητό και το ποτό. Η μυστική συνταγή του ποτού βρίσκεται μέσα στο μενού του καταστήματος και σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε.

Αν και η άφιξη του Κυκεών Seashore ήρθε αθόρυβα και προς το τέλος του καλοκαιριού, εν τούτοις η διεύθυνση του καταστήματος επενδύει στο χειμώνα αφού ετοιμάζεται για μεγάλα events τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

To Κυκεών seashore υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ξεκινώντας από το πρωί σερβίροντας ποιοτικό καφέ στην παραλία, το απόγευμα δροσιστικά κοκτέιλ και μπύρες και το βράδυ η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ με διάφορα events με κορυφαίους Dj μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

To νέο κατάστημα θα προσφέρει και φαγητό σε 2 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην επίσημη σελίδα http://www.facebook.com/kykewn ή στο τηλέφωνο  96 477772.

 

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε: Σίγουρα το Kυκεών Cocktail για το οποίο μην ψάξετε να βρείτε τη συνταγή του γιατί όπως αναγράφει το μενού του είναι μυστική. Αναμφίβολα προτείνουμε το passionate cocktail το οποίο  θα σας εντυπωσιάσει. 

kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon kykeon



Κύριες Ειδήσεις





Translate »