Οπτικά Νικολαΐδης: Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τεστ οράσεως στα πλαίσια του «Μήνα Καλής Όρασης και Ασφαλούς Οδήγησης»


Ως γνωστόν, ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως «Μήνας Καλής Όρασης και Ασφαλούς Οδήγησης». Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για μείωση των δυστυχημάτων στους δρόμους της Κύπρου.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά της Αστυνομίας, το 2017 σημειώθηκαν 51 θανατηφόρα δυστυχήματα από τα οποία έχασαν την ζωή τους 54 άτομα και κάθε μέρα που περνά η λίστα αυτή μεγαλώνει επικίνδυνα.

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, σας ενημερώνουμε ότι από τις 11/10/2018 – 11/11/ 2018 θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ τεστ οράσεως για κάθε άτομο που επισκέπτεται οποιοδήποτε κατάστημα μας σε Λευκωσία, Λάρνακα ή και Λεμεσό.

Ακόμη, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ξεκινάει η καμπάνια διαφώτισης μας: “Δες της ζωή από άλλη οπτική».

Στόχος μας, είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε, όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για τον έλεγχο της όρασης του και πως αν αφιερώσει μερικά λεπτά και με τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως θα μπορέσει να περιορίσει (σημαντικά) τους κινδύνους κατά την οδήγηση του.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την Αστυνομία Κύπρου, την Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου καθώς και την KMeaters Cycling Team οι οποίοι από την 1η στιγμή υποστήριξαν αυτή μας την ιδέα και είναι πρόθυμοι να διαδώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να δούμε την ζωή από άλλη οπτική !!!

Ας ελπίσουμε, ότι αυτή η προσπάθεια (αλλά και κάθε προσπάθεια) θα είναι ένα θετικό βήμα προκειμένου να μειωθούν και εν τέλει να εξαλειφθούν τα δυστυχήματα στην Κύπρο.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »