ΟΜΙΛΟΣ QUALITY: Μόνο περηφάνεια για τον Ηλία Γεωργίου!


Ο Όμιλος Quality, ως δια βίου χορηγός του πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Ηλία Γεωργίου, εκφράζει την υπερηφάνεια του για την τεράστια επιτυχία του αθλητή στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυμναστικής που έγιναν στο Κάϊρο. Ο πρωταθλητής μας κατάφερε να ανέβει στο βάθρο 2 φορές κατακτώντας 2 αργυρά μετάλλια στο δίζυγο και το μονόζυγο και να σηκώσει την Κυπριακή σημαία ψηλά στην Αίγυπτο.

Ο Ηλίας Γεωργίου ήταν εξαιρετικός στην 2η μέρα των Τελικών στο  Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου, στην Αίγυπτο. Κατέκτησε 2 Αργυρά μετάλλια σε Δίζυγο και Μονόζυγο δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της γυμναστικής στο παγκόσμιο χώρο.

Σε δήλωση του σχετικά με το θέμα ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Quality κ. Ηρακλής Ζαβός ανέφερε: Είναι τεράστιες οι νέες επιτυχίες του Ηλία Γεωργίου. Ως δια βίου χορηγός  νοιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας για αυτά που πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστικής που έγινε στην Αίγυπτο. Εμείς στον Όμιλο της Quality, μόνο περηφάνεια νιώθουμε.

Η αφοσίωση του πρωταθλητή μας στους στόχους του και η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με τις αδιαμφησβήτητα παγκοσμίου επιπέδου ικανότητες του έδωσαν και δίνουν σπουδαία αποτελέσματα.

Ευχόμαστε στον Ηλία ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »