ΟΚΥπΥ: Προκήρυξη επτά θέσεων Λειτουργών Διοίκησης


Αφορούν Διοικητικούς Λειτουργούς, Λογιστικό Λειτουργό και Λειτουργό Πληροφορικής-Μισθοί έως 32.947,41 ευρώ ετησίως

 

Στην προκήρυξη άλλων επτά θέσεων, αυτή την φορά στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, προχώρησε την Παρασκευή (22/2), μέσω της επίσημης εφημερίδας της Δημοκρατίας, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Πρόκειται για πέντε θέσεις Διοικητικών Λειτουργώνμία θέση Λογιστικού Λειτουργού και μία θέση Λειτουργού Πληροφορικής, με ετήσιο μισθό έως και 32.947.41 ευρώ.

 

Με την προκήρυξη των πιο πάνω θέσεων, οι κενές θέσεις στον ΟΚΥπΥ αυξάνονται σε 402, εάν λάβει κανείς υπόψιν ότι μόλις πριν μία βδομάδα προκήρυξε άλλες 305 θέσεις εργασίας για ιατρούς, νοσηλευτές, φροντιστές υγείας και γραφείς.

 

Η προκήρυξη

Ειδικότερα, σε σχέση με τις πέντε θέσεις Διοικητικών Λειτουργών, αναφέρεται πως αυτές είναι Πρώτου Διορισμού και ο ετήσιος ακαθάριστος μισθός έχει καθορισθεί στις 26.541,66 ευρώ. Μεταξύ άλλων, τα άτομα που θα επιλεγούν για τις εν λόγω θέσεις θα έχουν τα εξής καθήκοντα-ευθύνες:

 

1/ Εκτέλεση καθηκόντων σχετικά με τις αρμοδιότητες του τομέα στον οποίο θα τοποθετηθεί και προς τούτο, μεταξύ άλλων, θα διεξάγουν σχετικές έρευνες, επισκοπήσεις και ελέγχους, θα συλλέγουν και θα αναλύουν τα απαιτούμενα στοιχεία και πληροφορίες και θα ετοιμάζουν σημειώματα, υπομνήματα, εκθέσεις και πρακτικά.

2/ Υποβολή εισηγήσεων για επίλυση των διάφορων προβλημάτων και διεκπεραίωση των αποφάσεων που λαμβάνονται.

3/ Διεξαγωγή έρευνας, καταρτισμός και συγγραφή εκθέσεων και άλλων εγγράφων με βάση τις ανάγκες της διεύθυνσης του Οργανισμού και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

 

Λειτουργός Λογιστηρίου

Όσον αφορά την θέση Λογιστικού Λειτουργού κι αυτή είναι Πρώτου Διορισμού και ο ετήσιος ακαθάριστος μισθός έχει καθορισθεί στις 32.947,41 ευρώ. Μεταξύ άλλων το άτομο που επιλεγεί θα έχει τα εξής καθήκοντα-ευθύνες:

 

1/ Υπεύθυνος για την οργάνωση, διοίκηση και εύρυθμη λειτουργία του Λογιστηρίου.

2/ Βοηθά και συμβουλεύει τη Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ στη λήψη αποφάσεων που αφορούν στην ορθολογική διαχείριση των χρηματοοικονομικών λειτουργιών και στην αποτελεσματική εφαρμογή της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

3/ Διενεργεί ή/και επιβλέπει ειδικές έρευνες και μελέτες που του ανατίθενται.

4/ Αρχειοθετεί και εντοπίζει πληροφορίες με σκοπό την ετοιμασία στατιστικών, οικονομικών, λογιστικών ή ελεγκτικών εκθέσεων και άλλων εγγράφων και την ενημέρωση των προϊσταμένων του.

 

Λειτουργός Πληροφορικής

Αναφορικά με τη θέση Λειτουργού Πληροφορικής, η οποία, επίσης, είναι Πρώτου Διορισμού, ο ετήσιος ακαθάριστος μισθός έχει καθορισθεί στις 26.541,66 ευρώ. Μεταξύ άλλων, το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει τις εξής ευθύνες και καθήκοντα:

1/ Βοηθά στην ετοιμασία και εισαγωγή προτύπων, μεθοδολογιών και διαδικασιών για την ανάπτυξη και εισαγωγή συστημάτων πληροφορικής και μεριμνά για την τήρησή τους.

2/ Συμμετέχει σε έργα ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής καθώς και στην εισαγωγή έτοιμων πακέτων πληροφορικής και αναλαμβάνει τη διεξαγωγή μελετών σκοπιμότητας και ερευνών για τη μεταφορά εφαρμογών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

3/ Ενημερώνεται, εκπαιδεύεται και υποστηρίζει όλα τα ειδικά προγράμματα/πακέτα που χρησιμοποιούνται στα διάφορα τμήματα του Οργανισμού και συμμετέχει στην εκπαίδευση και υποστήριξη των χρηστών.

4/ Εξετάζει τις εφαρμογές και υποβάλλει εισηγήσεις για βελτίωση της απόδοσής τους, παρακολουθεί τις τροποποιήσεις των λειτουργικών συστημάτων και ενημερώνει το προσωπικό για αυτές και βοηθά στην ετοιμασία προδιαγραφών και αξιολόγησης προσφορών για την αγορά εξοπλισμού πληροφορικής.

 

Υποβολή Αιτήσεων

Αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάλυψη των κενών θέσεων, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως, όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο που μπορεί να εξασφαλιστεί από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας www.moh.gov.cy ή αποτεινόμενοι στον Οργανισμό στο τηλέφωνο 22605734 και 22605670. Θα πρέπει να απευθύνονται στον ΟΚΥπΥ και να αναφέρουν τον τίτλο της θέσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.

 

Σημειώνεται πως, οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών ή άλλων προσόντων, περιλαμβανόμενων και βεβαιώσεων απασχόλησης εκεί όπου απαιτείται πείρα.

 

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15 Μαρτίου και ώρα 14.30.

 

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως όλες οι προκηρύξεις από πλευράς του Οργανισμού εντάσσονται στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων, η οποία ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματά της αναμένονται μέχρι το καλοκαίρι.

 

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις θέσεις εργασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας ή να επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

 

Home



Κύριες Ειδήσεις





Translate »