Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και εταιρεία ΜΙΤSIDES παρέδοσαν €10.000 στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» για την υλοποίηση παιδικών ευχών


Μαζική ήταν η ανταπόκριση του κοινού κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στο κάλεσμα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας MITSIDES να φτιάξουν την πιο γλυκιά συνταγή για να υλοποιήσουν τα όνειρα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των φετινών γιορτών, για κάθε συσκευασία αλεύρι MITSIDES που αγόρασαν οι καταναλωτές από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, 10 σεντ διατέθηκαν στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή». Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι η συλλογή του ποσού €10.000, το οποίο παραδόθηκε στο Σύνδεσμο με σκοπό να υλοποιηθούν περισσότερες παιδικές ευχές.

Την παράδοση της επιταγής πραγματοποίησαν η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου και η Marketing Executive της εταιρείας MITSIDES, Στεφανία Μιτσίδη, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», κ. Γιώργο Πενηνταέξ. Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία MITSIDES εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο κοινό για το αγκάλιασμα αυτής της ενέργειας, ενώ από πλευράς του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου διαβεβαίωσε ότι το ποσό αυτό θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης για την πραγματοποίηση περισσότερων παιδικών ονείρων.

Πηγή: epihirimatiki.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »