Breaking News

Οι τυχεροί της Unicars απόλαυσαν γκολ και θέαμα στο UEFA Nations League by Unicars παρέα με το νέο VW T-Roc!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση UEFA Nations League by Unicars, το βράδυ της Κυριακής! Οι διακεκριμένοι καλεσμένοι της Unicars και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του UEFA Nations League με χορηγό τη Volkswagen, Πορτογαλία-Ολλανδία από τον ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε στο ισόγειο του Nicosia Mall που γέμισε για την ξεχωριστή αυτή βραδιά!

 

 

Πέρα από τον μεγάλο τελικό, στον οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Πορτογαλοί, όσοι βρέθηκαν στο Nicosia Mall είδαν από κοντά το T-Roc της VW, το νέο Compact SUV που έχει ήδη κάνει την παρουσία του αισθητή και διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ραγδαίας αναπτυσσόμενης κατηγορίας των SUV. Μάλιστα, όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν συμμετοχή για να δοκιμάσουν το VW T-Roc σε Test Drive!

Η λαμπερή αυτή βραδιά ξεκίνησε με την Lia Melentjeva να καθηλώνει τους θεατές με το βιολί της, αποδίδοντας τον ύμνο του UEFA Nations League με τον μοναδικό της τρόπο, ενώ και η ανάπαυλα είχε διαφορετικό χρώμα χάρις στις νότες της Lia!

Τέλος, Οι διοργανωτές της βραδιάς είχαν μία ακόμη έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Στο ημίχρονο, σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Dragao στο Πόρτο, όπου βρισκόταν ο Marketing Manager της Unicars, Κωνσταντίνος Ανανιάδης μαζί με τους τυχερούς του μεγάλου διαγωνισμού της Unicars που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για τον τελικό του UEFA Nations League, πραγματοποίησαν την κλήρωση για τους τυχερούς που κέρδισαν δώρα από τα Public!

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Unicars, με χορηγό επικοινωνίας το Omega Channel και δωροθέτη τα Public.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »