Ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες πτήσεις της Wizz Air


Την έναρξη 7 δρομολογίων από Αθήνα προς Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Μολδαβία εγκαινίασε η Wizz Air, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε, η επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας Σορίνα Ρατς (Sorina Ratz), οι συνολικές πτήσεις από την Αθήνα θα γίνουν 9 με την προσθήκη δύο ακόμα δρομολογίων προς το Λονδίνο (Λούτον) τον Απρίλιο και το Κουτάισι τον Μάιο. Στις προθέσεις της εταιρείας είναι να κάνει το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό οικονομικά σε περισσότερους επιβάτες από ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν οι ταξιδιώτες την ευρωπαϊκή ήπειρο. “Είναι επιθυμία μας να τονώσουμε την κίνηση αλλά και τον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, να συμβάλουμε στις οικονομίες των κοινωνιών που εξυπηρετούμε, καθώς και να τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας” κατέληξε.

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, Ιωάννα Παπαδοπούλου επεσήμανε ότι, πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Ελ. Βενιζέλος προσθέτοντας ότι με την επιβατική κίνηση και τις τουριστικές αφίξεις να συνεχίζουν τη θετική πορεία τους το 2018, η απόφαση της Wizz να επενδύσει και να αναπτυχθεί στην ελληνική αγορά έρχεται σε ιδανική χρονική στιγμή.

Το ελληνικό δίκτυο πολλών επιλογών της Wizz, πλέον περιλαμβάνει 18 δρομολόγια προς 9 χώρες, από 6 ελληνικά αεροδρόμια και θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο έτος, με 2 νέες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το Ιάσιο και τη Βιέννη.

Από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2018, η Wizz έχει τοποθετήσει συνολικά 21 αεροσκάφη στις ευρωπαϊκές βάσεις της, εξυπηρετώντας επιπλέον 700 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, ταυτόχρονα με την έναρξη 70 νέων πτήσεων σε όλη την έκταση του δικτύου της. Η επέκταση της WIZZ, σε εξέλιξη έως το καλοκαίρι του 2018, αντιστοιχεί σε επένδυση άνω των 2 δισ., δολαρίων. Ήδη, την περασμένη εβδομάδα, 17 δρομολόγια εγκαινιάστηκαν στο δίκτυο της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »