Breaking News

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου ξενοδοχείου στην πλατεία Ερμού


Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανέγερσης της νέας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην πλατεία Ερμού.

Το νέο ξενοδοχείο πολυτελείας πρόκειται να ανεγερθεί στην πλατεία Ερμού (παλιό κατάστημα Κοντοπύργου) στη Λάρνακα, θα αποτελείται από έξι ορόφους και θα ονομάζεται «Palace Hotel»!.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τέσσερεις τυπικοί όροφοι με 11 δωμάτια ο καθένας, εκτός από τον 5ο όροφο που θα έχει 10 δωμάτια και μια σουίτα, ενώ στον έκτο και τελευταίο όροφο θα υπάρχει εστιατόριο steakhouse που θα εξυπηρετεί τους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και το ευρύ κοινό. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τον τελευταίο όροφο οι επισκέπτες θα έχουν θέα την θάλασσα.

Όλο το έργο θα έχει εμβαδόν περίπου 2500 τ.μ. σε κλειστούς χώρους και θα πρόκειται για μια επένδυση αξίας €4 εκατομμυρίων ευρώ, με το ξενοδοχείο να βελτιώνει όχι μόνο την πλατεία που θα βρίσκεται αλλά και ολόκληρη την πόλη της Λάρνακας.

Η ανάπτυξη του «Palace Hotel» βρίσκεται στο στάδιο των αδειών καθώς έχει κατατεθεί αίτηση για πολεοδομική άδεια στο Δημαρχείο Λάρνακας.

Η μελέτη και επίβλεψη όλου του έργου θα γίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο CODE ARCHITECTURE SΤUDIO που ανήκει στον Μιχάλη Νεοφύτου με έδρα την Αραδίππου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις εργασίες:

Δείτε τις φωτογραφίες:



Κύριες Ειδήσεις





Translate »