Νέο πρόγραμμα RED Family από τη Cytamobile – Vodafone


Για πιο οικονομική, απλή και ξέγνοιαστη επικοινωνία

Ένα νέο πρόγραμμα, που στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών επικοινωνίας της οικογένειας, φέρνει στην κυπριακή αγορά η Cytamobile-Vodafone.

Το RED Family Plan απευθύνεται σε οικογένειες και τους δίνει τη δυνατότητα, με ένα κοινό πρόγραμμα, να επικοινωνούν ξέγνοιαστα και οικονομικά! Με μόνο €79,90 για τα πρώτα δύο μέλη και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεση της απεριόριστα λεπτά και SMS, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Επίσης, οι πελάτες έχουν τη  δυνατότητα να επιλέξουν να μοιράζονται περισσότερο Mobile Internet, 10GB ή 20GB το μήνα.

Επίσης, με το RED Family Plan παρέχεται στο κάθε ένα μέλος Personal Cloud με 10GB και δωρεάν 2GB/μήνα για χρήση στα 170 Cytamobile-Vodafone wifi hotspots σε όλη την Κύπρο.

Η διαχείριση του Family Plan και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνεται από την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com, την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »