Breaking News

Νέο έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD


Σε συνέχεια της πολύ σύντομης ανακοίνωσης που έγινε από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, ανακοινώνεται και επίσημα ο σχεδιασμός και η ανέγερση του νέου της έργου Kamares View Residences.

 

Το νέο αυτό έργο θα ανεγερθεί στην ομώνυμη περιοχή των Καμάρων και το οποίο θα έχει την υπέροχη θέα των Άλικών και του Παλαιού Υδραγωγείου των Καμάρων αφού το τεμάχιο βρίσκεται στην οικιστική περιοχή ακριβώς απέναντι από το Παλαιό Υδραγωγείο.

 

Το Kamares View Residences βρίσκεται σε μια άκρως προνομιακή περιοχή της Λάρνακας, αφού η περιοχή των Καμάρων είναι κοντά από το νέο υπό ανέγερση Metropolis Mall. Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, υπεραγορές, καταστήματα λιανικού εμπορίου, κέντρα εκπαίδευσης και κέντρα υγείας καθώς και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, Λευκωσίας και Ελεύθερης Αμμοχώστου.

 

Η συγκεκριμένα πολυκατοικία θα είναι 4όροφη, με διαμερίσματα του ενός και των δύο υπνοδωματίων.

 

Έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες άδειες και αναμένεται να αρχίσει η κατασκευή του έργου περί το τέλος Ιουλίου 2020.

 

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης που έγινε από την ομάδα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους.

 

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »