Νέο έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD – «Kamares Sunset Residences» από €125.000 ευρώ + VAT.


H Εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS που εδρεύει εδώ και χρόνια στη πόλη της Λάρνακας με μεγάλη επιτυχία, ανακοινώνει και επίσημα τον σχεδιασμό και την ανέγερση του νέου της έργου Kamares Sunset Residences.

 

Το νέο πανέμορφο οικιστικό έργο θα ανεγερθεί κοντά στην περιοχή του Κ-Cineplex προς το ύψωμα των Καμάρων. Οι προνομιούχοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν αβίαστα την υπέροχη θέα της Αλυκής, του παλαιού υδραγωγείου της πόλης και επίσης την υπέροχη θέα της πόλης της Λάρνακας.

Το Kamares Sunset Residences βρίσκεται σε μια άκρως προνομιακή περιοχή της Λάρνακας, αφού η περιοχή των Καμάρων είναι κοντά από το νέο υπό ανέγερση Metropolis Mall. Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, υπεραγορές, καταστήματα λιανικού εμπορίου, κέντρα εκπαίδευσης και κέντρα υγείας καθώς και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, Λευκωσίας και Ελεύθερης Αμμοχώστου.

 

Η πολυκατοικία θα είναι 4όροφη. Συγκεκριμένα πρόκειται για διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων με ευρύχωρα και σύγχρονα καθιστικά. Όλα τα διαμερίσματα θα έχουν από δύο μπάνια.

 

Τα δύο διαμερίσματα του τέταρτου ορόφου θα  διαθέτουν ιδιωτικές και πολυτελείς οροφές με εκπληκτική θέα στην υπέροχη γειτονιά και βρίσκεται κοντά στο μονοπάτι της φύσης της Αλυκής.  Κάθε διαμέρισμα διαθέτει έναν χώρο στάθμευσης και μια αποθήκη στον ισόγειο χώρο.

Όλες οι μελέτες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και παράλληλα ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για εξασφάλιση των σχετικών αδειών ανοικοδόμηση.

 

Η κατασκευή του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος Δεκεμβρίου 2021.

 

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης που έγινε από την ομάδα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους.

 

Στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες στις δύσκολες στιγμές που έφερε η πανδημία, η Εταιρεία προσφέρει τα διαμερίσματα της στις ίσως πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς ξεκινώντας από €125.000 ευρώ + VAT.

 

Η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »