Breaking News

Νέες γεύσεις και συνεργασίες για την Laiko Cosmos Trading


Δύο νέες γεύσεις για El Cafe και ανανέωση συνεργασίας με την General Mills και Perrier

Με δύο νέες γεύσεις καφέ εμπλούτισε την γκάμα του El Cafe η Laiko Cosmos Trading. Πρόκειται για καφέ με ζάχαρη χωρίς γάλα και Cappuccino. Το προϊόν αυτό παρασκευάζεται και παράγεται στην Κύπρο με φρέσκο κυπριακό γάλα.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας της με την General Mills. Πρόκειται για την εταιρεία που έχει κάτω από την γκάμα της τα brands Old el Paso, Pillsburry και τις μπάρες υγιεινής διατροφής Nature Valley. Σ’ ότι αφορά στα υγιεινής διατροφής προϊόντα έχει εντάξει και το κυπριακό μέλι Όρος Μαχαιρά, αλλά και τα κρητικά παξιμάδια Τσατσάκης.

Η συνεργασία με την Perrier έχει επίσης, ανανεωθεί. Πέρσι, η εταιρεία κέρδισε το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό για 360 προωθητικές ενέργειες στο marketing.

Στον τομέα των οινοπνευματωδών ποτών η Laiko Cosmos Trading προχώρησε από τις αρχές Μαΐου σε νέες μεγάλες συνεργασίες με την υπογραφή συμφωνιών με τις εταιρείες William Grant’s & Sons με τα πολύ γνωστά προϊόντα της όπως, Glenfiddich, Grant’s, Drambuie, Hendrick’s, Balvenie, Monkey Shoulder και άλλα, αλλά και με την Bacardi, με το ομώνυμο προϊόν Bacardi, τα Grey Goose, Martini, Bombay Saphire, Bacardi Breezer, Dewars και άλλα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »