Breaking News

Νέα σχέδιο κρατικής ενίσχυσης για μικρές γεωργικές επιχειρήσεις και αιγοπροβατοτρόφους [ΒΙΝΤΕΟ]


Πηγή: ant1.com.cy

Ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής μάλιστα ανέφερε πως « η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τον ρόλο του πρωτογενούς τομέα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, τον στηρίζει ποικιλότροπα».

 

Επιπλέον ποσό τεσσάρων εκατομμυρίων, εξακοσίων χιλιάδων ευρώ, για την ενίσχυση μικρών γεωργικών επιχειρήσεων, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, για την αντιμετώπιση των απρόσμενων προκλήσεων που έχουν προκύψει από την πανδημία, για μερίδα αγροτών.

Ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής μάλιστα ανέφερε πως « η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τον ρόλο του πρωτογενούς τομέα και, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, τον στηρίζει ποικιλότροπα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουν οι γεωργοί μας να παράγουν ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα».

Όπως είπε ο Υπουργός, τα νέα σχέδια φορούν, Αιγοπροβατοτρόφους, Αμπελουργούς, παραγωγούς λαχανικών, φρέσκων αρωματικών φυτών και φράουλας, Ανθοκόμους, παραγωγούς που πωλούσαν τα προϊόντα τους στις Λαϊκές Αγορές, καλλιεργητές εσπεριδοειδών και Γεωργούς που αρδεύουν τεμάχια σε περιοχές εκτός Κυβερνητικών Υδατικών Έργων.

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι το υπουργείο, σε συνεχή συνεννόηση με τις αγροτικές οργανώσεις, παρακολουθεί την κατάσταση και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε όλους τους κλάδους του αγροτικού τομέα, ώστε να σχεδιαστούν και νέες υποστηρικτικές δράσεις.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »